انتقادها به فرکی طبیعی نبود
کربکندی: سپاهان از بیثباتی مدیرانش لطمه میخورد
پیشکسوت فوتبال سپاهان نداشتن ثبات مدیریت و جابجایی ۴ مدیر عامل در طول ۲ سال گذشته را عامل دور شدن این باشگاه از مسیر حرفه ای گذشته عنوان کرد.
رسول کربکندی در گفت و گو با ایلنا، ضمن بیان این مطلب افزود: شاخصهای که باشگاه سپاهان را به تیمی به تمام معنا حرفهای تبدیل کرده بود و زمینهساز نتیجه گیری این باشگاه و تبدیل شدن به پرافتخارترین تیم فوتبال کشور شده بود، ثبات در مدیریت بود که متاسفانه در ۲ سال گذشته باشگاه از این شاخصه اصلی فاصله گرفته و تغییرات مداوم در راس باشگاه این تیم را از ثبات در برنامه ها دور کرده است.
کربکندی ادامه داد: این بی ثباتی امسال در روند حرکتی سپاهان نیز تاثیرگذار بوده و اجازه نداده تا این تیم مقتدرانه در لیگ شرکت کند.
پیشکسوت تیم سپاهان با بیان اینکه تیم های پرطرفدار معمولا حاشیه های زیادی دارند، یادآور شد: افتخارات چند سال اخیر سپاهان باعث شده توقعات هواداران سپاهان هم به اوج خودش برسد و تماشاگران این تیم را کم حوصله شوند تا جایی که به کمتر از قهرمانی راضی نباشند در حالی که سایر تیم ها هم هزینه می کنند و یک تیم همیشه نمی تواند قهرمان شود.
وی در مورد برکناری حسین فرکی آن هم بعد از ۱۰ هفته ابتدایی لیگ گفت: اینکه فرکی بعد از اولین شکست در لیگ به شدت مورد انتقاد و حتی توهین قرار می گیرد چندان طبیعی نیست. متاسفانه این بدعت غلط در فوتبال ما گذاشته شده که تماشاگر به خودش اجازه می دهد به هر بازیکن و مربی که باب میل او نیست یا نتیجه نمی گیرد توهین کند. این شیوه غلطی است و هیچ کس آن را تایید نمی کند.
کربکندی یادآور شد: بعد از باخت سپاهان به صبای قم و ادامه نتایج ضعیف سپاهان در هفته های بعد کاسه صبر تماشاگران سرآمد و جو و حاشیه هایی ایجاد شد که دیگر شرایط برای کار کردن مساعد نبود و به نظر من تصمیم فرکی برای جدایی از سپاهان عاقلانه ترین تصمیم بود.
دروازه بان اسبق سپاهان و تیم ملی تصریح کرد: سپاهان ابزارهای لازم برای موفقیت را دارد به شرطی که توان بخش های مختلف در یک جهت حرکت کنند و با یکدیگر همسو باشند و در تقابل با یکدیگر قرار نگیرند. سپاهان می تواند امسال هم مدعی قهرمانی باشد که تفکر همدلی در این تیم شکل بگیرد و در کنار آن کمبودهای فنی این تیم برطرف شود.
وی در مورد تغییر در راس کادر فنی سپاهان و اینکه چه گزینه ای در شرایط فعلی می تواند به این تیم کمک کند، تصریح کرد: به اعتقاد من امروز سپاهان به مربی نیاز دارد که در کنار شاخص های فنی ، از نظر مدیرتی هم قوی باشد و بتواند بر روی تمام مجموعه سپاهان تسلط پیدا کند. این باشگاه تمامی ابزارها از بازیکن، امکانات ، بودجه مناسب و … را در اختیار دارد و اگر سرمربی جدید مدیریت قوی داشته باشد، می تواند سپاهان را به جایگاه اصلی خود بازگرداند.
کربکندی در مورد اینکه در شرایط فعلی مربیان داخلی یا خارجی برای سپاهان مفیدتر خواهند بود، گفت: به اعتقاد من مربیان خارجی کمتر تحت تاثیر مسائل حاشیه ای قرار می گیرند و اگر شناخت کافی روی بازیکنان داشته باشند می توانند موفق تر باشند.
پیشکسوت سپاهان در مورد منصور ابراهیم زاده و قرار گرفتن نام او در بین مربیان ایرانی مد نظر باشگاه سپاهان گفت: ابراهیم زاده شناخت خوبی روی تیم و اشراف کاملی روی باشگاه دارد و به نظر من در بین مربیان ایرانی او بهترین و مناسب ترین گزینه است.
وی درباره بحران داوری در فوتبال کشور نیز به خبرنگار ایلنا گفت: به نظرم مشکل داوری ما از کمبود داوران و پایین بودن سطح دستمزد این قشر زحمتکش ناشی می شود. اگر ما به اندازه کافی داور داشته باشیم و به آنها حقوق و دستمزد کافی پرداخت کنیم، داوران هم در حفظ آمادگی و قضاوت های شان توجه و تمرکز بیشتری خواهند کرد. داوران ما به دلیل اینکه دستمزدهای پایینی دارند، انگیزه کافی برای بهبود کیفیت قضاوت شان ندارند و این باعث می شود کمتر برای حفظ آمادگی بدنی و ذهنی شان تلاش کنند.
کربکندی با اذعان بر اینکه امسال پرسپولیس بیشتر از سایر تیم ها از بابت اشتباهات داوری متضرر شده است، گفت: اشتباهات داوری همواره وجود داشته ولی از آنجا که استقلال و پرسپولیس بیشتر مورد توجه هستند، این اشتباهات انعکاس بیشتری داشته و ابعاد وسیعتری به خود گرفته و به نوعی به بحران تبدیل شده است.
پیشکسوت سپاهان ادامه داد: به نظر من اشتباهات داوری بسیار خطرناک است چرا که اگر تماشاگران نتوانند خودشان را کنترل کنند آن وقت امکان این وجود دارد تا فاجعه ای اتفاق بیفتد.
وی با بیان اینکه قضاوت دیدارهای پرسپولیس حالا به معظلی بزرگ تبدیل شده اظهار داشت: داورانی که برای بازی های پرسپولیس انتخاب می شوند حالا کار بسیار سختی برعهده دارند چرا که با حساسیت های ایجاد شده از یک طرف باید به گونه ای قضاوت کنند که عدالت را اجرا کرده باشند و از طرفی به آنها انگ دلجویی از پرسپولیس زده نشود.
کربکندی گفت: ما باید حق داوران را بدهیم چرا که در مثلث بازیکن، مربی و داور حق داوران خیلی تضییع شده و آنها برخلاف دو دسته دیگر به حقشان در فوتبال نرسیدند. ضمن اینکه باید در تربیت داوران جوان تلاش کنیم و برایشان انگیزه سازی کنیم تا حتی برای کسب درآمد بیشتر برای زندگی شان هم که شده برای بهبود کیفیت داوری خود تلاش کنند.