X

ورود به پایگاه خبری طوفان زرد

12 بهمن 1394, 10:22
کد خبر: 14635
خبرنگار: khani
نظرات: 0

برانکوعیارش رارو نکرد

حاج رضایی:پریرا خط حمله سپاهان را تقویت میکند

حاج رضایی:پریرا خط حمله سپاهان را تقویت میکند حاج رضایی:پریرا خط حمله سپاهان را تقویت میکند

پیشکسوت فوتبال گفت:استقلال در صورت پیروزی مقابل ذوب آهن،بزرگ ترین بازی فصل را برده است.
به گزارش طوفان زرد و به نقل از کاپ ،امیر حاج رضایی درباره رویارویی سرخ آبی ها در هفته هجدهم لیگ برتر با تیم های اصفهانی اظهار داشت:دو تیم پرسپولیس و استقلال پس از سال‌ها همزمان هر دو در کورس قهرمانی لیگ برتر قرار گرفته‌اند که این مساله را باید به فال نیک گرفت. طراوت این دو تیم در بازی‌های لیگ می‌تواند به سود تیم ملی کشورمان هم باشد و منجر به آشتی کردن هواداران با استادیوم‌ها شود.

وی ادامه داد:پرسپولیس تا هفته ششم فراز و نشیب زیادی داشت و رضایت هواداران با نتایج ضعیف، جلب نشد و در نقطه مقابل سپاهان همانند سال‌های گذشته شروع خوبی داشت تا جایی که کارشناسان معتقد بودند باز هم این تیم قهرمانی فصل پیش را تکرار خواهد کرد اما شرایط فنی دو تیم به مرور تغییر کرد و در تقابل با یکدیگر قرار گرفتند. اوضاع پرسپولیس رفته رفته و با شناخت برانکو از تیم بهتر شد تا جایی که آخرین باخت این تیم به ٢٥ شهریور مقابل سایپا برمی‌گردد که با اشتباه فاحش داوری رقم خورد اما آخرین برد سپاهان هفته دوازدهم و مقابل نفت تهران بوده است.

این کارشناس فوتبال خاطرنشان کرد:سپاهان با استیماچ در لیگ برتر تاکنون طعم پیروزی را نچشیده و شاید با اغماض بتوانیم به این مربی فرصت دهیم که از لیگ ایران شناخت نداشته است. اضافه شدن پریرا می‌تواند خط حمله این تیم را تقویت کند. همین طور پادووانی به عنوان دفاع آخر تخصصی نیز می‌تواند خط دفاع این تیم را نسبت به دیدارهای قبلی بهتر کند. ضمن اینکه باید در نظر گرفت که این دو بازیکن تاثیرگذار یک نیم فصل بیرون از گود بودند. در پرسپولیس برخلاف سپاهان، اوضاع مناسب به نظر می‌رسد ضمن اینکه برانکو با زرنگی خاصی تمام عیار تیمش را در جام شهدا رو نکرد تا تاکتیک تیمش برای حریفان مشخص نشود. پرسپولیس در نیم فصل به اعتقاد من بیشتر روی خط دفاع تیمش کار کرده و مشکل دروازه‌بانی این تیم هم با حضور لوبانوف به احتمال فراوان برطرف خواهد شد. اگر پرسپولیس بتواند در دیدار سه‌شنبه به برتری برسد با توجه به نتایج به دست آمده، به یک قدمی صدر جدول خواهد رسید.

حاج رضایی درباره بازی ذوب آهن و استقلال گفت:شاگردان گل‌محمدی پس از کسب نتایج مورد قبول، در چهار بازی اخیر خود به شکل سینوسی با ٢ برد، ١ تساوی و ١ شکست مقداری از شرایط آرمانی فاصله گرفته اند اما یحیی گل‌محمدی نشان داده که می‌تواند در شرایط حساس، اوضاع تیمش را درست کند. با مصدومیت کاوه رضایی به احتمال فراوان تبریزی جایگزین این بازیکن خواهد شد تا امید اول گلزنی نماینده اصفهان باشد. در آن سو، استقلال تهران از ٤ مسابقه آخر خود ٢ تساوی و ٢ برد داشته که برای صدرنشینی کافی به نظر می‌رسد اما اگر کمی دقت کنیم نتایج این تیم در گرو درخشش رحمتی بوده و شرایط آبی‌پوشان باید از تکیه بر رحمتی خارج شود. استقلال اگر بتواند سه امتیاز این مسابقه را کسب کند بزرگ‌ترین بازی فصل را به سود خود تمام کرده است و می‌تواند با خیال راحت‌تری لیگ را ادامه دهد.
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.
آخرین ها