X

ورود به پایگاه خبری طوفان زرد

26 آبان 1394, 09:00
کد خبر: 12982
خبرنگار: mojtaba
نظرات: 6

دلایل رفت‌ و آمدهای رحیمی از هندبال تا باشگاه راه‌آهن

بدشانسی یا لجبازی؟

بدشانسی یا لجبازی؟ بدشانسی یا لجبازی؟
به گزارش پایگاه خبری طوفان زرد ، علیرضا رحیمی یکی از مدیرانی بود که همیشه از او به‌عنوان یک نمونه موفق نام می‌بردند. رحیمی بعد از اینکه در سال 64 فوتبال را کنار گذاشت، وارد عرصه مدیریتی شد. او از سال 65 به‌عنوان عضو کمیته فنی باشگاه سپاهان انتخاب شد و تا سال 69 در این باشگاه حضور داشت. بعد از آن، رحیمی به عضویت فدراسیون هندبال در آمد و از سال 72 رییس این فدراسیون شد. او در فدراسیون هندبال آنقدر خوب کار کرد که نامش همیشه در جمع برترین‌ها بود. علیرضا رحیمی حتی در دوره دوم که برای ریاست فدراسیون هندبال شرکت کرده بود، با اکثریت آرا باز هم به‌عنوان رییس انتخاب شد اما خیلی زود استعفا داد تا وارد فوتبال شود. وارد باشگاهی که در آن توپ می‌زد.
به این ترتیب با استعفای محمدرضا ساکت مدیرعامل باشگاه سپاهان، رحیمی در مرداد 90 روی صندلی مدیریت این باشگاه نشست و روزهای پر دردسر خود را شروع کرد. رحیمی با وجود اینکه یکسری اخلاق‌های خاص داشت و معمولا دوست داشت حرف، حرف خودش باشد، توانست در لیگ برتر یازدهم و جام حذفی سال 92-91 به قهرمانی برسد اما طولی نکشید که یکسری اتفاقات افتاد که حواشی باشگاه سپاهان بیشتر شد. ظاهرا یکسری لجبازی‌ها باعث شد حواشی بیشتر و بیشتر شود تا به رسانه‌ها هم کشیده شود. در نهایت علیرضا رحیمی چاره‌ای ندید، جز اینکه در 25 شهریور 92 استعفا بدهد که با آن هم موافقت شد.
این استعفا البته برای رحیمی اتفاق بدی نبود چون او چند ماه بعد یعنی 8 اردیبهشت 93 مدیرعامل باشگاه پر هوادار پرسپولیس تهران شد. انتخاب رحیمی خیلی از هواداران را خوشحال کرد اما غافل از اینکه رحیمی مدیرعامل باشگاهی شده بود که حمید سیاسی می‌خواست تنها تصمیم‌گیرنده آن باشد. به هر حال یکسری دعوا و درگیری در این باشگاه به وجود آمد که مهم‌ترین آن، ماندن یا رفتن علی دایی از کادرفنی تیم بود.
از یک طرف رحیمی اعتقاد داشت دایی باید بماند و کارش را دنبال کند تا هم تیم بتواند به آرامش برسد و نتیجه بگیرد و هم اینکه باشگاه ضرر نکند اما از طرف دیگر سیاسی معتقد بود نباید فرصت را از دست داد و هر چه زودتر کادرفنی پرسپولیس باید تغییر کند. این اختلاف نظرها به لج و لجبازی کشیده شد که در نهایت هم سیاسی برنده ماجرا شد چرا که سیاسی اسپانسر باشگاه بود و هزینه‌های تیم را او تامین می‌کرد. با این اختلافات و البته لجبازی‌ها، رحیمی هم با رفتن علی دایی، 19 شهریور 93 باشگاه پرسپولیس را ترک کرد.
این اتفاق، از نظر خیلی‌ها اوج بدشانسی برای علیرضا رحیمی بود و خیلی‌ها فکر می‌کردند رحیمی دیگر شانس زیادی برای بازگشتن به مدیرعاملی ندارد چون ذهنیت‌ها نسبت به او کمی تغییر کرده بود و خیلی‌ها فکر می‌کردند رحیمی لجباز است و همیشه می‌خواهد حرف، حرف خودش باشد اما هنوز چند ماه از این اتفاق نگذشته بود که باشگاه راه‌آهن به رحیمی سپرده شد.
به این ترتیب 9 اسفند 93، علیرضا رحیمی به‌عنوان مدیرعامل باشگاه راه‌آهن انتخاب شد. رحیمی در این باشگاه شروع خوبی داشت و با آوردن فرهاد کاظمی به‌عنوان سرمربی توانست راه‌آهن را از سقوط نجات دهد. وقتی فصل جدید هم شروع شد، او با اصرارهایش کاظمی را در تیم نگه داشت اما همین مساله باعث حرف و حدیث‌های زیادی شد. در نهایت کار با حاشیه‌های زیادی با فرهاد کاظمی شروع شد و چند هفته‌ای ادامه داشت که او بعد از پیروزی مقابل استقلال خوزستان در رقابت‌های جام حذفی، ناگهان برکنار شد.
این برکناری حرف و حدیث‌های زیادی به دنبال داشت اما رحیمی سعی کرد سکوت کند تا آرامش به تیم برگردد. بعد از آن، وقتی کاظمی سرمربی سیاه‌جامگان شد، مدیرعامل راه‌آهن تصمیم به شکایت گرفت. شکایتی که احتمالا به خاطر حواشی به وجود آمده بود. به هر حال همه چیز داشت آرام می‌شد که کم کم خبر ‌رسید باشگاه راه‌آهن دارد دچار تغییر و تحولات دیگری می‌شود. در واقع از زمانی که مالک جدید آمده بود، خبر از تغییر هیات مدیره و مدیرعامل باشگاه راه‌آهن به گوش می‌رسید. در ابتدا هم 2 عضو هیات مدیره باشگاه تغییر کردند که این مساله نشان می‌داد خبرها چندان اشتباه نیست و صحت دارد. یکی، دو هفته هم از این تغییرات نگذشته بود که خبر رسید احتمالا علیرضا رحیمی هم از مدیریت باشگاه برکنار می‌شود. حتی در این زمینه نام گزینه‌ها هم مطرح شد که مهم‌ترین آن محمدحسن انصاری‌فرد بود.
2، 3 روزی از این حرف و حدیث‌ها نگذشته بود که بالاخره خبر رسید علیرضا رحیمی از مدیریت باشگاه راه‌آهن استعفا داده. استعفایی که گفته می‌شد برای فرار از مهر اخراج روی نامش بود اما ظاهرا قبل از اینکه استعفا به هیات مدیره برسد باشگاه راه‌آهن آن را تکذیب کرد. در خبری که روی سایت باشگاه قرار گرفت و البته نقل قول از هیچ مسوولی در آن نبود، آمده: «در هر مجموعه‌ای ممکن است اختلاف سلیقه‌هایی وجود داشته باشد و مجموعه راه‌آهن هم از آن مستثنی نیست اما نه مدیرعامل باشگاه استعفایی به هیات مدیره داده و نه هیات مدیره جلسه‌ای داشته که استعفای مدیرعامل را بررسی کند.»
با این خبر معلوم است مشکلاتی وجود دارد اما همچنان علیرضا رحیمی مدیرعامل مانده البته بعید است این مدیرعاملی چندان ادامه داشته باشد.
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.
آخرین ها