در جنگ نابرابری باسپاهان شرکت کردیم
مهاجری:قهرمانی مظلومانه رفت


سرمربی پدیده گفت:قهرمانی مظلومانه از فوتبال رفت.
به گزارش کاپ، محمدرضا مهاجری در خاتمه دیدار مقابل سپاهان اظهار داشت: جا دارد به عنوان کسی که سال ها در مشهد نوجوانی، جوانی و بزرگسالی محسن قهرمانی را دیده است خسته نباشید جانانه بگویم. او سال ها توانست پرچم داوری خراسان را در آسیا نگه دارد و چقدر مظلومانه از فوتبال رفت.
وی ادامه داد: به نظر من او خیلی مظلومانه رفت. اگر داور دیگری از اصفهان، اهواز یا جای دیگری هم بود با او چنین برخوردی می شد؟ من همیشه جای او را در داوری خالی می بینیم و امیدوارم در زندگی خداوند به او صبر بدهد.
مهاجری افزود: ما مثل سه چهار بازی قبل خود در همین دقایق گل خوردیم. خیلی سخت بود با توجه به غایبانی که داشتیم و شرایط روانی خود به بازی برگردیم. جا دارد به بچه ها تبریک بگویم که در جنگی نابرابر شرکت کردند. ما 24 ساعت کمتر از سپاهان فرصت استراحت داشتیم. ضمن این که در هوایی نامساعد و زمینی نامساعد به میدان رفتیم. سپاهان 6 بازیکن خود را تغییر داده بود و هیچ مشکلی هم نداشت اما ما دو بازی است که لیستمان به 20 نفر نمی رسد. ما یونس شاکری را با سلام و صلوات به میدان فرستادیم.
سرمربی پدیده تصریح کرد: استراحت 20 روزه و ناگهان دو مسابقه به تیم های کم بنیه ای چون پدیده ضربه می زند. من بارها گفته ام اگر حمایت شود می توانیم در جدول روند موفقی داشته باشیم.
مهاجری در رابطه با صحبت های ایگور استیماچ در رابطه با بازی خوب تیم خود، خاطرنشان کرد: نظر او برای خودش قابل احترام است. ما مجبور بودیم 8 بازی خود را در خارج از خانه انجام دهیم. مجبور بودیم محتاط تر به میدان برویم. ما باید به سراغ بازیکن با کیفیت بیاییم اما این بازیکنان پول می خواهند.
وی درباره داوری مسابقه گفت: همیشه و حتی بعد از بازی قبل از داوران تقدیر کرده ام. ما باید زمینه را برای آرامش داوران آماده کنم. در هفته های اخیر اندکی شرایط داوری در فوتبال ما بهتر شده است.
سرمربی پدیده در خاتمه درباره نیم فصل پدیده بیان داشت: در فوتبال بحث کیفیت داریم و کمیت. ما باید کیفیت خود را بالا ببریم اما با چه؟ ما سه چهار بازیکن نیاز داریم که اگر به تیم اضافه شوند قطعا این مشکلات دیگر رخ نمی دهند.