X

ورود به پایگاه خبری طوفان زرد

7 دی 1394, 15:03
کد خبر: 13809
خبرنگار: khani
نظرات: 2

تعطیلی تمرین سپاهان و شایعه در اصفهان

زاغی‌نژاد: اعتصابی در کار نیست

زاغی‌نژاد: اعتصابی در کار نیست زاغی‌نژاد: اعتصابی در کار نیست
به گزارش طوفان زرد و به نقل از ایمنا، تمرین امروز تیم فوتبال سپاهان درحالی برگزار شد که به جز 5، 6 بازیکن خبری از سایر بازیکنان سپاهان در این تمرین نبود.
امروز فقط دروازه‌بان‌های سپاهان به انجام تمرین پرداختند و حسین فاضلی و محمد روشندل نیز تمرینات بدنسازی خود را پیگیری کردند.
این موضوع باعث شد شایعه اعتصاب بازیکنان سپاهان و تعطیلی تمرین امروز به همین دلیل، در اصفهان دهان به دهان بچرخد.
قاسم زاغی‌نژاد مربی تیم فوتبال سپاهان در گفتگو با ایمنا در مورد علت برگزار شدن تمرین سپاهان با این تعداد بازیکن اظهار داشت: ما معمولاً روز بعد از هر مسابقه تمرینات ریکاوری داریم و دو روز بعد از هر بازی هم استراحت تیمی داریم و امروز بیشتر به بازیکنان مصدوم و کار اختصاصی با آنها پرداختیم. همچنین دروازه‌بان‌های ما و چند تن از بازیکنان جوان تیم زیر نظر ایگور استیماچ به تمرین پرداختند.
وی در مورد اینکه شنیده شده قرار بوده سپاهان امروز تمرین داشته باشد و این تمرین لغو شده است گفت: این‌طور نبوده و همان‌طور که گفتم این برنامه‌ همیشگی ماست و اتفاقاً من همین الان سر تمرین حاضر هستم که با حضور 5، 6 بازیکن برگزار شد.
مربی تیم فوتبال سپاهان در پاسخ به اینکه تعطیلی تمرین، 3 روز مانده به شهرآورد حساس اصفهان کمی عجیب نیست، افزود: پروسه تمرینی ما همیشه به همین شکل بوده است که دلیل علمی هم دارد و این‌طور نیست که تمرین را تعطیل کرده باشیم و این کاری است که در همه بازی‌ها انجام داده‌ایم. حساسیت این مسابقه را ما هم می‌دانیم و این موضوع، به جز دلیلی که گفتم دلیل دیگری ندارد.
وی در مورد شرایط سپاهان برای رویارویی با ذوب‌آهن بیان داشت: در بازی‌های گذشته از نظر کیفی شرایط خوبی داشتیم اما از نظر نتیجه‌گیری خوب نبودیم و امتیازهای حساسی را از دست دادیم. هر چه به پایان لیگ نزدیک می‌شویم، حساسیت بازی‌ها بیشتر می‌شود و انتظار از سپاهان که همیشه مدعی بوده هم این است هر چه سریع‌تر به رده‌های بالای جدول برسد.
زاغی‌نژاد تصریح کرد: البته باید این را بپذیریم که تیم برای کامل شدن و رسیدن به شرایط ایده‌آل نیاز به در اختیار گرفتن همه بازیکنان دارد اما متأسفانه این اتفاق هنوز نیفتاده است و تیم از بازی با پرسپولیس کامل می‌شود.
وی اضافه کرد: ذوب‌آهن تیم باکیفیتی است و از نظر فنی قابل احترام است و حساسیت داربی همیشه بالا بوده است. البته در بازی‌های سپاهان و ذوب‌آهن بیشتر از اینکه کیفیت تیم‌ها نتیجه را رقم بزند، اتفاقات بازی نتیجه را رقم زده است. امیدوارم روز پنجشنبه بازی قابل‌قبولی ارائه کنیم و حداکثر امتیاز این مسابقه را کسب کنیم.
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.
آخرین ها