X

ورود به پایگاه خبری طوفان زرد

10 فروردین 1395, 09:45
کد خبر: 16353
خبرنگار: khani
نظرات: 0

رئیس سازمان لیگ عربستان اعلام کرد:

نزدیک ترین گزینه پیشنهادی ایران، عمان و ازبکستان است!

نزدیک ترین گزینه پیشنهادی ایران، عمان و ازبکستان است! نزدیک ترین گزینه پیشنهادی ایران، عمان و ازبکستان است!
رئیس سازمان لیگ عربستان در جدیدترین مصاحبه خود ادعا کرد که گزینه های ایران برای میزبانی بازی های نمایندگانش با عربستانی ها دو کشور عمان و ازبکستان است.
به گزارش طوفان زرد و به نقل از خبرگزاری فارس، پس از آنکه رای نهایی AFC درباره اختلافات فوتبالی ایران و عربستان در نهایت به کشور ثالث ختم شد حال سعودی ها به روش های مختلف جوسازی هایشان آغاز کردند.

در حالی که امروز طلال آل شیخ سخنگوی فدراسیون عربستان در مصاحبه رسمی خود با رادیو UFM اعلام کرد کنفدراسیون فوتبال آسیا کشور عمان را به عنوان میزبان بازی‌های ایران و عربستان انتخاب کرده است.

یاسر المسحل رئیس سازمان لیگ عربستان در جدیدترین مصاحبه خود سخنان آل شیخ را اصلاح کرد و تنها آن را پیش بینی دانست.

رئیس سازمان لیگ عربستان در مصاحبه با روزنامه الریاض گفت: فدراسیون ایران هنوز هیچ پیشنهادی را برای میزبانی بازی ها نمایندگان خود با عربستان به AFC پیشنهاد نداده است ولی عمان نزدیکترین گزینه ایران است. باشگاه های ایران دو کشور ازبکستان و عمان را برای میزبانی ترجیج می دهند.

وی افزود: چهارشنبه آخرین مهلت نمایندگان ایران است تا کشور مورد نظر خود را برای میزبانی این بازی ها انتخاب کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس، این درحالی است بنا بر گزارش ها فدراسیون ایران، لبنان را برای میزبانی به AFC پیشنهاد داده است اما سعودی ها حرفی از لبنان نمی آورند.

نظرات کاربران
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.
آخرین ها