X

ورود به پایگاه خبری طوفان زرد

22 اردیبهشت 1395, 10:55
کد خبر: 17121
خبرنگار: khani
نظرات: 1

هفته سی‌ام لیگ برتر، جام خلیج فارس

نقطه پایان بر فصلِ سراسر کابوس

نقطه پایان بر فصلِ سراسر کابوس نقطه پایان بر فصلِ سراسر کابوس
طلایی‌پوشان اصفهانی در آخرین مسابقه رسمی خود در فصل جاری تلاش خواهند کرد تا به نیمه بالایی جدول برسند و حتی‌الامکان تا قبل از اتمام لیگ صاحب رتبه‌ای تک‌رقمی شوند.
به گزارش طوفان زرد و به نقل ا ز خبرگزاری ایمنا، در روزی که برخی از دیدارهای لیگ برتر به معنای واقعی کلمه حکم مرگ و زندگی را دارند و برد یا باخت در آن ممکن است مترادف با فتح جام و بقا در لیگ برتر باشد یا به قیمت بر باد رفتن رویای قهرمانی و خداحافظی از سطح اول فوتبال ایران تمام شود بازی سپاهان و پدیده در ورزشگاه فولادشهر را باید یکی از کم‌اهمیت‌ترین دیدارهای هفته به حساب آورد زیرا برد و باخت در آن تفاوت خیلی معناداری بر سرنوشت هیچ‌یک از 2 تیم نمی‌گذارد. به همین دلیل و با توجه به همزمان بودن همه مسابقات روز آخر عجیب نیست که تماشای این بازی در یکی از آخرین اولویت‌های فوتبال‌دوستان قرار بگیرد.
صفت «کم‌اهمیت» البته صرفاً در قیاس با برخی دیگر از دیدارهای فوق‌حساس و نفس‌گیر لیگ برتر مناسب این بازی است وگرنه که برد یا باخت در این مسابقه هم می‌تواند به اندازه باقی ماندن در نیمه پایینی جدول یا صعود به نیمه بالایی آن تعیین‌کننده و مهم باشد.
البته که برای هواداران متوقع سپاهان که تا همین چند ماه پیش مغرورانه شعار «ما سپاهانیم و حالا حالا قهرمانیم» سر می‌دادند، رسیدن به رتبه تک‌رقمی و بازگشت به نیمه بالایی جدول اصلاً هیجان‌انگیز نیست اما هرچه نباشد به پایان رساندن فصل با رتبه‌ای دورقمی و تثبیت جایگاه مدافع عنوان قهرمانی در نیمه پایینی جدول هم اتفاقی نیست که به مذاق آن‌ها خوش بیاید.
در مقابل ماندن در نیمه پایینی جدول برای پدیده که تازه دومین فصل حضور خود در سطح اول فوتبال ایران را پشت سر گذاشت خیلی اتفاق ناگواری محسوب نمی‌شود اما آنها هم که اولین سال حضورشان در لیگ برتر را با ایستادن در رتبه دهم به اتمام رساندند حتماً بدشان نمی‌آید تا امسال حایز رتبه‌ای تک‌رقمی شوند.
دیدار رفت 2 تیم در مشهد با تساوی یک بر یک پایان یافت. نتیجه‌ای که تکرار آن احتمالا هر 2 تیم را در حوالی رتبه‌های فعلی نگه خواهد داشت و البته به خصوص باب میل اصفهانی‌های میزبان نخواهد بود.
دیدار خانگی برابر پدیده آخرین مسابقه رسمی سپاهان در فصل جاری است و با سوت پایان این مسابقه پرونده سال سراسر کابوس تیم اصفهانی هم بسته خواهد شد.
ترکیب احتمالی 2 تیم:
سپاهان: شهاب گردان، محمدعلی احمدی، عبدالله کرمی، سعید قائدی‌فر، علی کریمی، فوزیل موسایف، حسین پاپی، رسول نویدکیا، سنیاد ایبریچیچ، حسین فاضلی و امین منوچهری
پدیده: مجتبی روشنگر، محمدحسين مرادمند، محمدرضا ناصحی، احمد آل نعمه، مهدی خيری، محسن يوسفی، كريم احمدی، ميثم نقی‌زاده، مسعود نظرزاده، محسن بيات و معين عباسيان
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.
آخرین ها