X

ورود به پایگاه خبری طوفان زرد

26 مرداد 1395, 15:01
کد خبر: 20050
خبرنگار: HSH
نظرات: 3

سفرهای خارجی ناتمام سرمربی سپاهان

ویسیِ گوآردیولا یا عبداللهِ مارکوپولو؟

ویسیِ گوآردیولا یا عبداللهِ مارکوپولو؟ ویسیِ گوآردیولا یا عبداللهِ مارکوپولو؟
سرمربی سپاهان به زودی برای چهارمین مرتبه ظرف سه ماه راهی یک سفر خارجی خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری طوفان زرد و به نقل از خبرگزاری ایمنا، عبدالله ویسی ماه آینده همراه با کاروان تیم ملی دانشجویان به کره جنوبی سفر خواهد کرد. هدف از این سفر دانش‌افزایی از مسابقاتی عنوان شده است که علاوه بر ایران و تیم میزبان با شرکت حریفانی چون ژاپن، استرالیا، چین و چند کشور عربی برگزار می‌شود.
این چهارمین سفر خارجی ویسی پس از انتصاب به عنوان سرمربی جدید سپاهان است. او ابتدا برای ارزیابی کمپ تمرینی احتمالی طلایی‌پوشان سفر کوتاهی به ترکیه داشت و سپس برای شناسایی چند بازیکن و مربی برزیلی راهی این کشور دور دست در آمریکای جنوبی شد. اردوی سپاهان در کشور همسایه در نهایت منتفی شد اما سفر ویسی به برزیل دستاوردهای مشخصی داشت.
سرمربی سپاهان در این فاصله تماشای از نزدیک یورو 2016 را نیز از دست نداد و به موازات برپایی اردوی طلایی‌پوشان در شهرکرد به فرانسه رفت و دیدار مهم ایتالیا و اسپانیا از مرحله یک هشتم نهایی این رقابت‌ها را در پاریس به نظاره نشست.
به نظر می‌رسد ویسی که به خاطر علاقه و شباهت ظاهری‌اش به مربی مشهور اسپانیایی در رسانه‌های ایرانی به گوآردیولای وطنی شهره است با سفرهای خارجی متعددی که می‌رود به زودی صاحب یک لقب جدید خواهد شد زیرا در جهانگردی دست‌کمی از مارکوپولوی ونیزی ندارد.
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.
آخرین ها