X

ورود به پایگاه خبری طوفان زرد

23 شهریور 1395, 16:09
کد خبر: 20336
خبرنگار: fateme-qp
نظرات: 5

علی احمدی یا علی احمدی؟

چه کسی جانشین شجاع می شود؟

چه کسی جانشین شجاع می شود؟ چه کسی جانشین شجاع می شود؟
با توجه به مصدومیت شجاع خلیل‌زاده و نرفتن این بازیکن به تبریز خط دفاعی سپاهان به طور حتم در دیدار با ماشین‌سازی دستخوش تغییر خواهد شد.
به گزارش طوفان زرد و به نقل از ایمنا، سپاهان در حالی در نقل و انتقالات اخیر هادی عقیلی و علی احمدی را کنار گذاشت که به غیر از موسی کولیبالی و شجاع خلیل‌زاده که در پنج هفته ابتدایی لیگ در ترکیب اصلی این تیم به میدان رفتند در پُست دفاع میانی تنها 2 بازیکن جوان به نام‌های علی احمدی و عارف غلامی را در اختیار داشت که این دومی برای همراهی تیم ملی جوانان ایران در یک تورنمنت بین‌المللی طی روزهای اخیر در چین بوده است.
احمدی که در ابتدا گفته شد با سپاهان از نظر مالی به توافق نرسیده است البته در نهایت به تمرینات بازگشت اما اگر این مدافع 33 ساله از سپاهان جدا می‌شد با توجه به مصدومیت شجاع خلیل‌زاده تیم اصفهانی برای دیدار این هفته برابر ماشین‌سازی تنها همنام 22 ساله او را در پُست دفاع میانی در اختیار داشت.
با توجه به غیبت شجاع خلیل‌زاده باید دید عبدالله ویسی علی احمدی باتجربه را در ترکیب اصلی جایگزین این مدافع مصدوم می‌کند یا علی احمدی جوان را.
البته یک احتمال سوم هم وجود دارد و آن اینکه سرمربی سپاهان یکی از مدافعان کناری یا هافبک‌های دفاعی را در پُست غیرتخصصی به عنوان مدافع وسط به زمین بفرستد.
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.
آخرین ها