طالبی: ماندنم در سپاهان 50-50 است / می خواهم در تیمی باشم که پیشرفت کنم


مدافع فصل گذشته تیم سپاهان گفت: اگر قرار بر جدایی از سپاهان شد، می خواهم به تیمی بروم که پیشرفت کنم.
فرشید طالبی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره شرایطش اظهار داشت: هنوز هیچ تصمیمی برای آینده ام نگرفته ام. یکی، دو روز می خواهم به انجام امور شخصی ام برسم و بعد از آن تصمیم می گیرم. اولویت من سپاهان است چون در این تیم راحتم و در اصفهان واقعا آرامش دارم. با این حال باید ببینیم شرایط به چه نحوی پیش می رود. برای من پول در وهله دوم ارزش دارد و مهم تیمی است که بتوانم به دور از حواشی فوتبال بازی کنم.
وی در پاسخ به این سوال که چرا هرساله بحث حضورت در استقلال یا پرسپولیس مطرح و ناگهان کنسل می شود، عنوان کرد: شما یک خبرنگار را نمی توانی پیدا کنی که بیاید و بگوید من گفته ام از استقلال یا پرسپولیس پیشنهاد دارم. این بحث ها را روزنامه ها یا سایت ها به وجود می آورند و یا هم وجود داشته باشد اما از طرف مسئولان این دو باشگاه مطرح شود.
مدافع فصل گذشته سپاهان همچنین گفت: ماندن من در سپاهان 50-50 است اما بازهم اولیویتم این تیم است. با این حال اگر قرار بر این باشد که از سپاهان بروم با میل شخصی ام نیست. به هر حال ظرف دو، سه روز آینده تصمیم نهایی ام را می گیرم.
طالبی در پایان افزود: اگر قرار بر جدایی از سپاهان شد، می خواهم به تیمی بروم که پیشرفت کنم. فکر نکنید فقط استقلال و پرسپولیس است، برای من مهم است که در جایی بازی کنم که چیزهایی یاد بگیرم. امیدوارم هرچیزی صلاح است پیش بیاید.