X

ورود به پایگاه خبری طوفان زرد

15 خرداد 1392, 23:08
کد خبر: 2215
خبرنگار: Saeid.Lotfi
نظرات: 5

سپاهان رقيب جدي استقلال براي جذب هافبك برزيلي

سپاهان رقيب جدي استقلال براي جذب هافبك برزيلي سپاهان رقيب جدي استقلال براي جذب هافبك برزيلي
مذاکرات تيم هاي مختلف با جانواريو به صورت جالبي در شبکه‌هاي اجتماعي انجام مي شود.
چند روزي است که حرف و حديث‌هايي در مورد حضور فابيو جانواريو در استقلال به گوش مي‌رسد. البته با توجه به اعتقاد ويژه‌اي که قلعه‌نويي به اين بازيکن دارد محتمل به نظر مي‌رسيد که به او پيشنهاد بازگشت به جمع آبي‌پوشان را بدهد.
فابيو که پس از بازگشت از تعطيلات نيم فصل متوجه شد که از ناحيه رباط خارجي دچار مصدوميت شده ديگر نتوانست براي استقلال بازي کند و براي رسيدگي به شرايط خود راهي برزيل شد. برخلاف شايعاتي که گفته مي‌شد جانواريو سه ساعت عمل روي زانوي خود داشته، به گفته مديربرنامه‌ اين بازيکن هيچ جراحي روي زانوي فابيو انجام نشده و مشکل او فقط با انجام فيزيوتراپي اصولي برطرف شده است. البته جانواريو قبل از ترک تهران 25 درصد با بهبودي روبرو شده بود ولي با توجه به اين که بازيکن حرفه‌اي است و نمي‌خواست ريسک کند قيد ادامه حضور در استقلال را زد.
اما حالا او به مرز آمادگي مطلوب رسيده است و چند بازي دوستانه هم براي باشگاه کاسکاول در ايالت پارانا انجام داده تا مطمئن شود ديگر مشکلي براي حضور در ميدان ندارد.
با توجه به رفع مصدوميت جانواريو استقلالي‌ها براي به خدمت گرفتن او پيش قدم شده‌اند و ضمن ارائه پيشنهاد از طريق مديربرنامه‌هايش، سعي کردند به طور مستقيم با جانواريو گفتگو داشته باشند و براي تحقق اين خواسته راه جالبي در نظر گرفته‌اند. معاون باشگاه که در طول فصل از طريق شبکه‌هاي اجتماعي با جانواريو در ارتباط بود، براي او پيغام گذاشته که فتح‌الله‌زاده و قلعه‌نويي خواستار جذب او هستند و مي‌تواند با قرارداد مالي مناسب دوباره پيراهن استقلال را بر تن کند.
البته فابيو در جواب اين پيغام استقلال گفته من بازيکن حرفه‌اي هستم و تا وقتي مطمئن نباشم براي آبي‌پوشان مهره قابل اتکايي هستم و مي‌توانم براي اين تيم بازي‌هاي قبل را انجام دهم به اين تيم نمي‌آيم.
معاون باشگاه به جانواريو گفته که قلعه‌نويي دستور داده هر چه زودتر فابيو را به تهران بياورند از او تست پزشکي بگيرند و در صورت سلامتي اين بازيکن با استقلال قرارداد امضا کند.
اما اين تنها پيشنهادي نيست که به هافبک برزيلي رسيده. مسئولان باشگاه سپاهان نيز به صورت جدي خواهان جذب اين بازيکن هستند و هر روز با نيکومنش مديربرنامه‌هاي او تماس مي‌گيرند و مي‌خواهند تا رضايت جانواريو را براي بازگشت به اصفهان جلب کند. حتي گفته مي‌شود پيشنهاد جالبي هم از فولادخوزستان و راه‌آهن رسيده که به نظر نمي‌رسد اهميت چنداني براي اين بازيکن داشته باشد.
جانواريو براي معاون باشگاه پيغام گذاشته که فعلا هيچ توجهي به پيشنهادات ندارد و اولويت او استقلال است
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.
آخرین ها