افشين: حرفي درباره ادعاي قلعهنوعي ندارم


آرش افشين اظهارداشت: نمي خواهم درباره چند و چون قراردادم با سپاهان صحبت کنم. مهم اين است که من به اين تيم پيوسته ام و اميدوارم روزهاي خوبي در سپاهان داشته باشم.
به گزارش اوج نيوز، وي درباره اينکه قلعه نوعي گفته وي به دليل مصاحبه جباري از حضور در استقلال پشيمان شده، ادامه داد: من حرفي درباره ادعاي قلعه نوعي ندارم. فکر مي کنم قسمت نبوده که به استقلال بروم و بهتر است همه اين موضوع را فراموش کنند.
افشين افزود: در حال حاضر براي انجام برخي کارهاي شخصي ام به اهواز آمده ام. اگر کارهايم تا چهارشنبه تمام شود به اصفهان مي روم و در صورتي که تيم تمرين داشته باشد در آن شرکت خواهم کرد.
وي درباره جدايي از فولاد گفت: باشگاه فولاد زحمت زيادي براي من کشيد. من هميشه خودم را مديون مردم اهواز و باشگاه فولاد مي دانم. من بزرگ شده اين تيم هستم و هيچوقت روزهايي که در فولاد داشتم را فراموش نمي کنم.
افشين درباره بازيکني که فرکي گفته جايگزين وي مي شود گفت: من مهدي نيايش پور را به خوبي مي شناسم. او بازيکن خيلي خوبي است و پارسال به خاطر من فرصت زيادي براي بازي کردن پيدا نکرد. او امسال مي تواند در ترکيب فولاد به ميدان برود و مطمئنم از من هم بهتر مي شود.