دهنوی سرپرست سابق سپاهان را تهدید به افشاء گری کرد!!


ماجرای اخراج سرپرست سپاهان حالا بهانه ای شده برای قاسم دهنوی تا به واسطه آن سپاهانی را ساکت کند و جلوی جو سازی های آن ها را بگیرد. به راتس ماجرای اخراج سرپرست سپاهان چیست؟!
دعوا میان قاسم دهنوی و باشگاه سپاهان به شدت بالا گرفته است به طوری که این بازیکن باشگاه سپاهان را تهدید به آفشاء گری کرده است. ظاهرا دهنوی اطلاعاتی درباره چرایی اخراج سرپرست سابق باشگاه سپاهان دارد. دهنوی در این باری می گوید: بخواهم آفشاء گری کنم حرف های بسیاری برای گفتن وجود دارد. به خصوص ماجرای اخراج سرپرست باشگاه سپاهان. اگر تند بروند دلیل اخراج او را می گویم تا جو سپاهان بر هم بریزد پس امیدورام قدری مراعات کنند.
دلیل ناراحتی قاسم دهنوی از مسئولان باشگاه سپاهان این است که وی از جانب رحیمی، مدیرعامل این باشگاه کلاه بردار خوانده شده و این اظهارات خشم دهنوی را باعث شده است.