X

ورود به پایگاه خبری طوفان زرد

12 فروردین 1400, 08:32
کد خبر: 33770
خبرنگار: khani
نظرات: 1

مدیرعامل باشگاه زنیت:

سپاهان یکی از حرفه‌ای ترین باشگاه‌های آسیا است/آزمون گزارش خوبی از ساکت ارائه کرده

سپاهان یکی از حرفه‌ای ترین باشگاه‌های آسیا است/آزمون گزارش خوبی از ساکت ارائه کرده مدیرعامل باشگاه زنیت روسیه با محمدرضا ساکت گفت‌وگو کرد.

به گزارش پایگاه خبری طوفان زرد و به نقل از فارس، مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان در گفت‌وگو با مدیرعامل باشگاه زنیت کشور روسیه، به تبادل نظر پرداخت.

در این تماس تصویری الکساندر مدودوف مدیرکل باشگاه زنیت آمادگی خود را برای همکاری‌های ورزشی با باشگاه سپاهان ایران اعلام و ابراز امیدواری کرد با رفع محدودیت‌های ناشی از کرونا، مسابقات و دیدارهای ورزشی با حضور ورزشکاران دو کشور و تماشاگران برگزار شود.

وی تصریح کرد: باشگاه سپاهان یکی از حرفه‌ای‌ترین و بهترین باشگاه‌های آسیا است که بستر و زیرساخت‌های بسیار خوبی در جنبه‌های مختلف داشته است. من رزومه و فعالیت‌های باشگاه سپاهان را رصد کرده‌ام.
مدیرکل باشگاه زنیت با اشاره به حضور لژیونر فوتبال ایران در لیگ روسیه، گفت: سردار آزمون یکی از بازیکنان تیم فوتبال ما است و از باشگاه بزرگ سپاهان و شخص محمدرضا ساکت تعاریف و گزارش بسیار خوبی ارائه کرده است.
محمدرضا ساکت مدیرعامل باشگاه سپاهان نیز با اشاره به امکانات و ظرفیت‌های این باشگاه ورزشی از مدیرعامل و مسئولین باشگاه زنیت دعوت کرد تا با سفر به اصفهان از نزدیک با فعالیت‌ها و ظرفیت‌های سپاهان آشنا شوند.
وی چنین ابراز امیدواری کرد تا تفاهم‌نامه همکاری بین دو باشگاه در آینده نزدیک نهایی شود.
در این وبینار سرکنسول روسیه در اصفهان، رایزن دیپلماسی عمومی سفارت ایران در مسکو و نماینده وزارت خارجه در اصفهان هم حضور داشتند و حمایت خود را از توسعه و تقویت همکاری‌های ورزشی بین دو کشور اعلام کردند.
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.
آخرین ها