خليل زاده :مقابل استقلال با تجربه عمل کرديم


استقلال تلاش زيادي کرد تا با دست خالي ميدان را ترک نکند ولي بازيکنان سپاهان با تجربه بالا موفق شدند سه امتياز را تصاحب کنند.
شجاع خليل زاده،مدافع تيم فوتبال سپاهان،ضمن بيان مطلب فوق،خاطرنشان کرد:موفق شديم قهرمان دور گذشته ليگ برتر يعني استقلال را 2 بر 1 مغلوب کنيم و البته اين فرصت را داشتيم تا با تعداد گلهاي بيشتري پيروز شويم که اينگونه نشد و در نهايت سه امتياز کليدي و مهم را کسب کرديم که البته اين پيروزي در روحيه بازيکنان بسيار موثر بود و حتما در هفته هاي بعدي نفرات باانگيزه بيشتري در ميدان ظاهر خواهند شد.
خليل زاده در پايان به آرياگفت:سپاهان در اين فصل از بازيکنان و کادر فني بسيار قدرتمندي برخوردار است و با اين روند حتما خيلي سريع فاصله خود را با ساير تيمها افزايش خواهيم داد و البته در وضعيت کنوني روحيه تيمي مطلوب است و همين کار ما را در هفته هاي بعدي آسانتر خواهد کرد.