X

ورود به پایگاه خبری طوفان زرد

21 مرداد 1392, 22:33
کد خبر: 3676
خبرنگار: majidsad
نظرات: 10

سپاهانی‌ها بيشتر به فكر حمله بودند تا دفاع

سپاهانی‌ها بيشتر به فكر حمله بودند تا دفاع یک کارشناس فوتبال معقتد است سپاهان آنگونه که باید و شاید در برابر تراکتورسازي تمرکزی بر دفاع نداشت.
عباس سیمکانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایسنا، در ارزیابی‌اش از بازی سپاهان – تراکتور اظهارکرد: سپاهانی‌ها به دلیل برد برابر استقلال به نظر کمی با غرور بازی می کردند و بازیکنان نتوانستند در دفاع عملکرد خوبی را داشته باشند و هافبک‌های سپاهانی نیز در یک سوم دفاعی خودشان کمی بازیکنان حریف را آزاد گذاشتند.

وی با بیان اینکه سپاهانی‌ها در دفاع تمرکز نداشتند، ادامه داد: این تیم بیشتر به فکر حمله بود و در ضد حملات نیز تراکتور فشار بر سپاهان وارد می‌کرد البته تیم سپاهان موقعیت‌هایی را داشت که تبدیل به گل نکرد و یک مورد مشکوک به پنالتی نیز وجود داشت که برای سپاهان گرفته نشد.

سیمکانی در پاسخ به این سووال که به نظر شما افشین و غلامی توانستند جای خلعتبری را پر کنند یا نه، عنوان‌کرد: به نظر من هیچ کدام از ایرانی‌ها نمی‌توانند جای خلعتبری را پر کنند این بازیکن نه تنها خودش بازیکن مثمر ثمری هست بلکه بازیکنان کناری‌اش را نیز تحریک می‌کند و اگر بازیکنی خوب کار نمی‌کرد یقه شان را می‌گرفت؛ من زمانی مربی این بازیکن در ذوب‌آهن بودم این بازیکن دونده و متعصب است و حس رهبری نیز در وجودش هست .

وی در خصوص جباری نیز افزود: فقط و فقط زمان احتیاج است، این بازیکن باهوش و موثر است، ولی زمان می‌خواهد تا هماهنگ و بازیکن سابق شود و اگر نویدکیا نیز آسیب دیدگی‌اش برطرف شود در کنار جباری فوق العاده می‌شود.
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.
آخرین ها