رويانيان: تيم صنعتي ناجوانمردانه وارد عمل شده


مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: يک تيم صنعتي در روزهايي که ما به دنبال تخفيف از عجمانيها هستيم بدون هيچ مشکلي آماده پرداخت پول اماراتيها براي جذب خلعتبري شده است.
محمد رويانيان در خصوص مذاکره يک تيم ديگر با خلعتبري اظهار داشت: من حدود سه ماه است که شبانهروز پيگير آخرين وضعيت خلعتبري هستم و به هر کس رو انداختم تا بتوانم پول آوردن او را به ايران مهيا کنم البته اولين هدفم اين بود که او در ليگ جعلي امارات بازي نکند.
به نقل از فارس، وي افزود: اما متاسفانه يک تيم صنعتي بسيار ناجوانمردانه وارد عمل شده و در امارات گفتوگوي خود را با خلعتبري و عجمانيها آغاز کرده تا زحمات ما را به باد دهد. ما زحمت کشيديم آقايان به دنبال دادن تمام پول عجمانيها هستند. چون پول برايشان معني نميدهد.
رويانيان ادامه داد: من اسم اين باشگاه را نميآورم (؟!) اما چرا کسي نيست تا در اين باره حرف بزند و بگويد در روزهايي که ما به دنبال تخفيف از عجمان هستيم تا پول اين مملکت به جيب عربها نرود آنها با خيال راحت به امارات ميروند و به عجمانيها ميگويند ما پول شما را ميدهيم و تخفيف هم نميخواهيم. اين کار بسيار ناجوانمردانه است که من هم متاسفم.
وي خاطرنشان کرد: تمام کارهايي که آقايان در امارات انجام دادند تا خلعتبري به پرسپوليس نيايد را به مردم خواهم گفت که چه کساني اين کار را انجام دادهاند. من روز و شب بازيکن به دنبال حضور خلعتبري در پرسپوليس بودم و بارها با خواهش و تمنا سعي کردم قيمتها را پايين بياورم به دنبال اين رفتم تا از اسپانسر و کمکهاي مردمي استفاده کنم اما آقايان به امارات رفتند و اعلام کردند که حاضر هستند تمام پول را براي جذب خلعتبري پرداخت کنند.
مديرعامل قرمزها در پايان تاکيد کرد: اين زرنگي نيست، اين حرکت ناجوانمردانه است، آقايان بيايند و کارهاي اين تيم صنعتي را پيگيري کنند که چطور تلاشها و ما را دور ميزنند تا به هدف برسند. من همه را به مردم ميگويم تا همه چيز مشخص شود.