X

ورود به پایگاه خبری طوفان زرد

29 شهریور 1392, 22:43
کد خبر: 4780
خبرنگار: mojtaba
نظرات: 39

شيريني: ما هر چه به مغزمان فشار آورديم هيچ چيزي را متوجه نشديم

شيريني: ما هر چه به مغزمان فشار آورديم هيچ چيزي را متوجه نشديم شيريني: ما هر چه به مغزمان فشار آورديم هيچ چيزي را متوجه نشديم
سعيد شيريني پس از شکست مقابل سپاهان اظهار داشت:‌ محسن قهرماني بهترين داور آسيا و جهان است، او اصلا اشتباه نداشت و حتي مي‌توانست دو بازيکن ما را اخراج کند.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: قهرماني برخلاف نظر ديگران تصميمات عجيب و غريبي نگرفت چون او فصل قبل هم همان داوري نيست که دو پنالتي براي ما مقابل استقلال نگرفت. من نمي‌دانم هوشنگ نصيرزاده، ‌رودنيل و برخي ديگر از کارشناسان چه دشمني با قهرماني دارند که اخراج ميثم حسيني را اشتباه خواندند.

سرپرست پرسپوليس افزود: راستي قهرماني اصلا لجباز نيست و با اين نحوه داوري حقش است تا در جام جهاني سوت بزند و از هر حيث شايسته است.

در شرايطي که از شيريني پرسيديم که آيا اين صحبت‌هاي شما جدي است يا شوخي، با ناراحتي تاکيد کرد: ما مگر نمي‌توانيم اعتراض جدي کنيم. مجبوريم تعريف کنيم شايد برخي‌ها شرمنده شوند. من فقط يک خواهش از استاد قهرماني دارم و آن هم اين است که دليل اخراج ميثم حسيني و پنالتي سپاهان را براي ما تشريح کند. چون ما هر چه به مغزمان فشار آورديم هيچ چيزي را متوجه نشديم. من اين يک خواهش را از محسن قهرماني دارم.
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.
آخرین ها