X

ورود به پایگاه خبری طوفان زرد

6 مهر 1392, 11:39
کد خبر: 5049
خبرنگار: محمد جواد
نظرات: 3

تابش: برخلاف دربی تهران دربی اصفهان با کیفیت بود/ در تعطیلی لیگ به وضعیت جباری رسیدگی می‌کنیم

تابش: برخلاف دربی تهران دربی اصفهان با کیفیت بود/ در تعطیلی لیگ به وضعیت جباری رسیدگی می‌کنیم تابش: برخلاف دربی تهران دربی اصفهان با کیفیت بود/ در تعطیلی لیگ به وضعیت جباری رسیدگی می‌کنیممسعود تابش در مورد پیروزی یک بر صفر تیمش در دربی اصفهان مقابل ذوب‌آهن گفت: بازی بسیار خوبی بود برخلاف دربی تهران هر دو تیم خوب کار کردند موقعیت‌های زیادی داشتیم و بازی بدون تنش بود. خوشبختانه هر دو تیم جوانمردانه بازی کردند و خدا را شکر توانستیم سه امتیاز را کسب کنیم.
وی افزود: حالا وضعیت ما بهتر هم خواهد شد. بازیکنان هر روز شرایط بهتری پیدا می‌کنند. آرش افشین اگر آماده شود و یعقوب کریمی به شرایط ایده‌آل برسد وضعیت ما بهتر هم خواهد شد. چند وقت دیگر سوکای و نویدکیا هم از مصدومیت رهایی پیدا می کنند و انشاءالله تیم وضعیت بهتری پیدا خواهد کرد.

تابش در پاسخ به این سؤال که انتقاد زیادی به خریدهای سپاهان می‌شود، اظهار داشت: بازیکنانی که گرفتیم اکثرا در زمین حضور دارند و همه عملکرد خوبی داشتند. تنها یعقوب کریمی به دلیل مصدمیت و آرش افشین به دلیل بیماری که داشت و هنوز هم دارو می‌خورد نتوانستند آن طور که باید عمل کنند. البته این دو بایکن مشکل‌شان در حال برطرف شدن است و با بازیابی سلامتی می‌توانند عملکرد خوبی داشته باشند.

قائم مقام باشگاه سپاهان در مورد اینکه وضعیت مجتبی جباری چه زمانی حل می‌شود،اظهار داشت: هنوز هیچ اقدامی انجام نشده جدایی مجتبی جباری قطعی نیست.او نه تسویه حساب کرده و نه صحبتی در این راستا انجام شده است. بعد از بازی با مس در تعطیلی مسابقات می‌توانیم در این ارتباط تصمیم‌گیری کنیم.

وی در پاسخ به این سؤال که چه زمانی مدیرعامل سپاهان مشخص می‌شود و آیا ساکت، ترکان و خلیلیان گزینه مدیریت این تیم هستند، گفت: فعلا کارها در حال انجام شدن است و مشکل خاصی وجود ندارد. در مورد انتخاب مدیرعامل تفکر و تعمق می‌کنیم تا سرفرصت تصمیم خوبی گرفته شود. در حال حاضر هیچ گزینه‌ای مطرح نیست و این صحبت‌ها در حد گمانه‌زنی است. این نام‌ها از طرف باشگاه اعلام نشده و اینها حدس‌هایی است که می‌زنند. اگر گزینه‌ای باشد باشگاه اعلام خواهد کرد.

تابش در مورد اینکه جلسه کمیته انضباطی هادی عقیلی به زودی برگزار می‌شود و چه جبهه‌ای باشگاه سپاهان در این رابطه دارد، عنوان کرد: قطعا مدافع هادی هستیم او حرف خاصی نزده است. کادر فنی تیم ملی اعلام کرده این بازیکن قرارداد کلان بسته و باید پول قراردادش خرج تیم ملی می‌شد. این حرف‌ها در شان تیم ملی نیست که پول بازیکن بخواهد صرف تیم ملی شود. انشاءالله هزینه‌های تیم ملی هم تامین شود. عقیلی در پاسخ به این صحبت‌ها واکنشی نشان داده است که فکر نمی‌کنم موضوع خاصی باشد و انشاءالله این مسئله ختم به خیر می‌شود.

وی در مورد دیدار هفته دوازدهم سپاهان مقابل مس کرمان خاطرنشان کرد: بازی بسیار سختی است ما در این دیدار هادی عقیلی و شجاع خلیل‌زاده را به دلیل سه اخطاره شدن در اختیار نداریم البته بازیکنان دیگرمان حضور دارند و جوانترها نشان می‌دهند که می‌توانند به خوبی جای بازیکنان اصلی را پر کنند مشکلی وجود ندارد و انشاءالله در این دیدار به موفقیت می‌رسیم.
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.
آخرین ها