فرامرزی: افشین میخواست زودتر برود اما اجازه ندادیم


شب گذشته بلافاصله پس از پایان بازی سپاهان و مس کرمان، آرش افشین که از بازی نکردن خود در این بازی ناراحت بود با وسیله شخصی ورزشگاه را ترک کرد، از محمد فرامرزی، سرپرست تیم فوتبال سپاهان در مورد این اتفاق پرسیدیم که اینگونه پاسخ داد: همانطور که میدانید تعطیلاتی بعد از بازیهای هفته دوازدهم وجود دارد و عده ای از بازیکنان با هماهنگی که انجام دادند زودتر از سایرین رفتند تا بتوانند برنامه سفر خود را هماهنگ کنند و مشکل خاصی نیست.
وی در خصوص ناراحتی افشین هنگام ترک ورزشگاه نیز بیان داشت: به هر حال طبیعی است، اگر من هم بازیکن حرفه ای در این سطح باشم و در ترکیب قرار نگیرم ناراحت میشوم. به هر حال فوتبال حرفه ای است و تشخیص با کادر فنی است.
سرپرست سپاهان خاطرنشان کرد: در آخر بازی افشین دردی در ناحیه قفسه سینه داشت و درخواست کرد که زودتر برود که این اجازه به او داده نشد.
به نظر میرسید افشین سومین تعویض کرانچار باشد اما فرامرزی این موضوع را رد کرد و افزود: اصلاً بحث ورود ایشان به زمین نبود