X

ورود به پایگاه خبری طوفان زرد

20 مهر 1392, 11:08
کد خبر: 5434
خبرنگار: espadana
نظرات: 11

کرانچار و ترابیان با یکدیگر دیدار کردند/بازیکنی از لیست سپاهان خارج نمی‌شود

کرانچار و ترابیان با یکدیگر دیدار کردند/بازیکنی از لیست سپاهان خارج نمی‌شود کرانچار و ترابیان با یکدیگر دیدار کردند/بازیکنی از لیست سپاهان خارج نمی‌شود
به گزارش خبرگزاری فارس، زلاتکو کرانچار روز پنجشنبه پس از بازگشت از مرخصی به ایران در تمرینات تیمش حاضر شد.

در همین راستا با توجه به اینکه در زمان حضور کرانچار در مرخصی، محمد ترابیان به عنوان مدیرعامل باشگاه سپاهان مشخص شد روز گذشته آن‌ها با یکدیگر جلسه‌ای برگزار کردند و در مورد برنامه‌های تیم صحبت شد.

مدیرعامل باشگاه سپاهان از کرانچار خواست لیست نقل و انتقالات بازیکنان را در نیم‌فصل به او ارائه کند و قرار شد طی یکی دو هفته آینده کرانچار این لیست را به مسئولان باشگاه بدهد.

چیزی که در این جلسه مشخص شده است این است که به احتمال فراوان سپاهان هیچ بازیکنی را از لیست خود خارج نمی‌کند.
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.
آخرین ها