X

ورود به پایگاه خبری طوفان زرد

15 آبان 1392, 18:06
کد خبر: 5833
خبرنگار: mamad sepahan28
نظرات: 2

سپاهان به اندازه شش کارت زرد خشن‌تر از ذوب آهن/اخراجی‌ها برابر است

سپاهان به اندازه شش کارت زرد خشن‌تر از ذوب آهن/اخراجی‌ها برابر است سپاهان به اندازه شش کارت زرد خشن‌تر از ذوب آهن/اخراجی‌ها برابر است
آمار اخطار و اخراجی‌های نیم فصل اول لیگ برتر فوتبال نشان می‌دهد که سپاهانی‌ها با دریافت شش کارت زرد بیشتر نسبت به ذوب آهن تیم خشن‌تری بوده‌اند.
به گزارش ایمنا دو اخراجی سپاهان در دیدار برابر نفت تهران و کارت قرمز سینا عشوری مقابل راه آهن آمار کارت‌های قرمز دو نماینده اصفهان را برابر کرد تا ذوب آهنی‌ها به واسطه اخراج حدادی فر در بازی با سایپا در تعداد کارت‌های قرمز با سپاهان برابر شوند. اما در مقابل شاگردان کرانچار با دریافت ۳۲ کارت زرد در طول ۱۵ بازی که میانگینی بیشتر از دو اخطار در یک مسابقه است تیم خشن‌تری نسبت به ذوب آهن بوده‌اند که در طول پانزده بازی ۲۶ کارت زرد دریافت کرده است.
در بین سپاهانی‌ها اروین بولکو و شجاع خلیل زاده با گرفتن ۵ اخطار در مجموع ۱۰ کارت زرد سپاهان را به نام خودشان ثبت کرده‌اند و در تیم ذوب آهن هم سپهر حیدری و اکبر ایمانی با سه کارت زرد آمار اخطارهای تیم لوکا را بالا برده اند.
مهربان‌ترین تیم لیگ هم مس کرمان است که در طول این هفته‌ها فقط ۱۹ کارت زرد گرفته و جایگاه این تیم در جدول رده بندی به خوبی گویای بی خطر بودن شاگردان پرویز مظلومی است.
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.
آخرین ها