گزارشی از عملکرد سپاهان در جام حذقی/ سپاهان، کابوسی برای سرخابی
تیم فوتبال سپاهان اصفهان با سه بار قهرمانی در رقابت های جام حذفی فوتبال باشگاه های ایران، پس از تیم های استقلال تهران، پرسپولیس و ملوان انزلی، پرافتخارترین تیم این رقابت ها به شمار می رود.
به گزارش سپاهان نیوز و به نقل از مهر، فولاد مبارکه سپاهان در ادوار گذشته جام حذفی موفق به کسب 3 عنوان قهرمانی این رقابت ها شده و لوکا بوناچیچ با 2 بار قهرمانی با سپاهان، موفق ترین سرمربی این تیم در جام حذفی ایران است. سپاهان در هر سه دوره ای که به فینال این رقابت ها راه یافته موفق به کسب جام شده و در هیچ فینالی مغلوب حریف خود نشده است.
سپاهان آخرین بار در فصل 85-86 و در ورزشگاه نقش جهان به مقام قهرمانی جام حذفی باشگاه های کشور رسید و از آن زمان تاکنون، موفق به تکرار عنوان قهرمانی خود نشده است.
سپاهان در مرحله یک چهارم نهایی فصل 78-79 جام حذفی، از سد تیم چوکای تالش گذشت و در مرحله نیمه نهایی، در مجموع دو بازی رفت و برگشت 4 بر 3 مغلوب بهمن تهران شد و از دور رقابت ها کنار رفت.
سپاهان دو فصل بعد نیز، در مرحله نیمه نهایی حذف شد و از راهیابی به فینال رقابت ها باز ماند.
این تیم 17 خرداد 81 و در بازی رفت مرحله نیمه نهایی فصل 81-80، میزبان استقلال تهران بود که با حساب 2-4 به برتری رسید. سه روز بعد و در تهران، استقلال موفق به شکست 3 بر 1 طلایی پوشان شد و با احتساب گل زده بیشتر در خانه حریف، به فینال رفت و موفق شد با شکست فجر سپاسی شیراز، قهرمانی این دوره از رقابت ها را از آن خود کند.
در مرحله یک هشتم نهایی فصل 81-82 سپاهان با فرهاد کاظمی با استقلال به سرمربیگری رولند کخ روبه رو شد. بازی رفت دو تیم 3 بر صفر به سود سپاهان خاتمه یافت و استقلال بازی برگشت را نیز این بار با منصور پورحیدری، 1 بر صفر واگذار کرد تا سپاهان در یک چهارم نهایی حریف ملوان شود. تیم اصفهانی در مجموع با نتیجه 5-3 در مقابل ملوان پیروز شد و در مرحله نیمه نهایی به تیم همشهری یعنی ذوب آهن رسید.
داستان ناکامی های سپاهان در این مرحله باز هم تکرار شد و سپاهان در نیمه نهایی با حساب 4 بر 3 مغلوب شاگردان کربکندی شد. ذوب آهن در فینال و با ضربات پنالتی بر فجر سپاسی چیره شد تا در سالی که سپاهان قهرمانی لیگ برتر را تصاحب کرد، با قهمانی در جام حذفی فصلی رویایی برای فوتبال اصفهان رقم بزند.
فرهاد کاظمی در دوره بعدی این جام، از ذوب آهن و رسول کربکندی انتقام گرفت و در مرحله نیمه نهایی و با نتیجه 3-5 حکم به حذف ذوب آهن داد و به فینال رفت.
استقلال تهران که با شکست سایپا به فینال راه یافته بود، در ورزشگاه نقش جهان و با نتیجه 3-2 مغلوب زردپوشان شد. گل های سپاهان را لئون استپانیان، محمد خرمگاه بازیکن استقلال و مرتضی هاشمی زاده به ثمر رساندند و یدالله اکبری و رضا عنایتی نیز برای استقلال گلزنی کردند.
استقلال که می توانست با کسب پیروزی یک بر صفر در ورزشگاه آزادی و با تکیه بر گل زده در خانه حریف به قهرمانی برسد، با درخشش سیدصالحی مهاجم سپاهان و کمیل سوسکو دروازه بان این تیم و مهار یک ضربه پنالتی در جریان مسابقه، 2 بر صفر شکست خورد و سپاهان در مجموع با حساب 5-2 به برتری رسید و اولین قهرمانی خود در جام حذفی را در ورزشگاه آزادی و در برابر چشمان تماشاگران استقلال جشن گرفت. هر دو گل سپاهان در این دیدار را سید مهدی سیدصالحی در دقایق 25 و 68 به ثمر رساند.
سپاهان در فصل 83-84 توفیقی در جام حذفی کسب نکرد و در مرحله یک هشتم نهایی 4 بر 1 مغلوب پاس تهران شد و از دور رقابت ها کنار رفت. در فینال این دوره از رقابت ها، صبا باتری در ضربات پنالتی ابومسلم مشهد را شکست داد و به قهرمانی رسید.
این تیم در فصل 84-85 با لوکا بوناچیچ پا به رقابت های جام حذفی گذاشت و با شکست 1 بر صفر تراکتورسازی تبریز، در مرحله نیمه نهایی حریف صبا باتری، قهرمان دوره گذشته مسابقات شد. شاگردان بوناچیچ صبا را در خانه این تیم، با حساب 2-1 از پیش رو برداشتند و در فینال حریف پرسپولیسی شدند که با شکست نوژن ساری در ضربات پنالتی فینالیست شده بود. فینال این رقابت ها به دلیل برگزاری جام جهانی 2006 آلمان با تاخیری چند ماهه و در اواخر شهریور ماه همان سال برگزار شد.
بازی رفت دو تیم در تهران با گل های حمید شفیعی برای سپاهان و علیرضا نیکبخت واحدی برای پرسپولیس، 1-1به پایان رسید.
در بازی برگشت و در نقش جهان، این پرسپولیس بود که با گل دقیقه 55 ابراهیم اسدی پیش افتاد اما حمید شفیعی در این بازی نیز گلزنی کرد و در دقیقه 64 کار را به تساوی کشاند. در وقت های اضافه این بازی گلی میان دو تیم رد و بدل نشد تا تکلیف قهرمان در ضربات پنالتی مشخص شود. پرسپولیس در ضربات پنالتی مغلوب طلایی پوشان شد و دومین قهرمانی سپاهان در رقابت های جام حذفی، با لوکا بوناچیچ رقم خورد.
زردپوشان اصفهان با شکست نوژن مازندران، سایپای تهران و تربیت یزد در مراحل یک شانزدهم، یک هشتم و یک چهارم نهایی فصل 85-86 با نتایج 2-0، 2-0 و 3 بر 2، در مرحله نیمه نهایی به پرسپولیس تهران رسیدند. در این بازی که به صورت تک حذفی و در ورزشگاه آزادی تهران برگزار میشد، پرسپولیس به گرفتن انتقام فصل گذشته و جبران شکست در فینال آن مسابقات می اندیشید.
سپاهان هشتم خرداد ماه 86 با لوکا بوناچیچ به مصاف شاگردان مصطفی دنیزلی رفت. گل اول دیدار را فرزاد آشوبی در دقیقه 64 به ثمر رساند و پرسپولیس یک بر صفر پیش افتاد اما 4 دقیقه مانده به پایان مسابقه با اعلام پنالتی به سود سپاهان ورق برگشت و سپاهان با گل هادی عقیلی کار را به تساوی کشاند.
شاگردان بوناچیچ که با اخراج ابوالهیل ده نفره شده بودند کار سختی در برابر حریف پیش رو داشتند، اما محمود کریمی با هتریک خود در وقت های اضافه بازی، شگفتی ساز این مسابقه لقب گرفت. سپاهان در دقایق 108، 111 و 117 وقت های اضافه توسط محمود کریمی به گل رسید و پرسپولیس بار دیگر و این بار در نیمه نهایی مغلوب سپاهان شد و با شکست سنگین 4 بر 1 با جام حذفی خداحافظی کرد.
سپاهان در فینال و در مجموع دو بازی رفت و برگشت با نتیجه 3 بر 1 مقابل صبا به برتری رسید و برای سومین بار قهرمان جام حذفی شد. این دومین قهرمانی پیاپی سپاهان با لوکا بوناچیچ، و آخرین قهرمانی این تیم در رقابت های جام حذفی باشگاه های کشور بود.
قهرمان دو دوره پیاپی جام حذفی، در چهار فصل بعدی این مسابقات حتی به نیمه نهایی نیز راه نیافت و دو بار در مرحله یک چهارم نهایی و دو دوره نیز در یک هشتم نهایی با جام حذفی وداع کرد.
آنها در فصل 86-87 با برتری یک بر صفر مقابل مهرکام پارس تهران و شکست 2 بر یک مقاومت سپاسی، حریف پگاه گیلان در یک چهارم نهایی شدند. تلاش دو تیم در طول مسابقه به تساوی 2-2 انجامید اما این پگاه گیلان بود که در نهایت موفق به شکست قهرمان شد و به پیروزی 4-2 دست یافت. پگاه با شکست برق شیراز، در فینال به مصاف استقلال تهران رفت و استقلال درنهایت به قهرمانی این دوره از مسابقات رسید.
سپاهان در دوره بعدی و در فصل 87-88 عملکرد ضعیفی داشت و علی رغم پیروزی قاطع 7-1 برابر مقاومت مازندران، با شکست یک بر صفر در خانه پرسپولیس تهران با گل مازیار زارع، در مرحله یک هشتم نهایی از دور مسابقات کنار رفت.
ذوب آهن که با منصور ابراهیم زاده در این فصل از رقابت ها عملکرد فوق العاده ای از خود به نمایش گذاشته و قهرمانی لیگ برتر را در روز آخر به استقلال تهران واگذار کرده بود، با شکست حریفان خود به فینال این دوره از جام حذفی رسید و راه آهن را در مجموع با حساب 5 بر 2 مغلوب خود کرد. سپاهان که با قرار گرفتن در مکان چهارم جدول رده بندی لیگ برتر و حذف در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی، از راهیابی به لیگ قهرمانان آسیا بازمانده بود، به لطف قهرمانی ذوب آهن در جام حذفی، آسیایی شد.
سپاهان با وجود تجربه دو قهرمانی پیاپی با امیر قلعه نوعی در فصل های 88-89 و 89-90 لیگ برتر، در رقابت های جام حذفی ناکام ماند و در مراحل یک هشتم و یک چهارم نهایی این دو فصل، از مسابقات حذف شد.
این تیم در مرحله یک شانزدهم نهایی فصل 88-89، کاوه تهران را 3 بر صفر مغلوب خود کرد و با باخت یک بر صفر مقابل صبا در یک هشتم نهایی، از رسیدن به مراحل بالاتر بازماند. در فینال این دوره از رقابت ها پرسپولیس تهران با هدایت علی دایی، تیم گسترش فولاد تبریز را با نتیجه 4 بر 1 شکست داد و قهرمان شد.
سپاهان در فصل بعد با شکست 3 بر 1 ماشین سازی در یک شانزدهم و پیروزی 4-0 مقابل راه آهن در یک هشتم نهایی، باز هم به پرسپولیس تهران رسید. سپاهان و پرسپولیس هشتم خرداد ماه سال گذشته در تهران به مصاف یکدیگر رفتند. ماراتن 120 دقیقه ای دو تیم بدون گل به پایان رسید تا ضربات پنالتی تعیین کننده تیم پیروز این میدان باشد.
در ضربات پنالتی، هادی عقیلی و ابراهیم توره از سپاهان پنالتی های خود را از دست دادند و پرسپولیس در مجموع با نتیجه 4 بر 2 پیروز میدان شد و به نیمه نهایی راه یافت. این تیم در مرحله نیمه نهایی فولاد را از پیش رو برداشت و با پیروزی مقابل ملوان در فینال، قهرمانی فصل گذشته خود را تکرار کرد.
ضعیف ترین و بی سابقه ترین نتایج سپاهان در جام حذفی، در فصل گذشته این رقابت ها رقم خورد و طلایی پوشان با شکست یک بر صفر در مرحله یک شانزدهم پایانی برابر فولاد خوزستان و در ورزشگاه تختی اهواز، وداعی تلخ و زودهنگام با جام داشتند.
سپاهانی ها که پس از جدایی بوناچیچ و روی کار آمدن کریم قنبری، در لیگ برتر عملکرد خوبی داشتند، با گل دقیقه 61 آرش افشین مغلوب شاگردان مجید جلالی شدند و سپاهان برای اولین بار در 11 سال گذشته در مرحله یک شانزدهم نهایی، از دور رقابت ها کنار رفت.
در فینال فصل گذشته جام حذفی و در ورزشگاه حافظیه شیراز، استقلال تهران موفق شد شاهین بوشهر را در ضربات پنالتی و با حساب 4-1 شکست دهد و قهرمان این دوره از رقابت ها لقب گیرد.
هفتم آذر ماه با اعلام برنامه بیست و ششمین دوره رقابت های جام حذفی کشور از سوی سازمان لیگ فدراسیون فوتبال، 32 تیم حاضر در این رقابت ها حریفان خود را شناختند و طبق این برنامه تیم فوتبال سپاهان در یکی حساس ترین دیدارهای مرحله یک شانزدهم نهایی، این بار نیز مانند دوره گذشته به مصاف فولاد خوزستان خواهد رفت.
مرحله یک شانزدهم نهایی رقابت های جام حذفی، روزهای پنج شنبه و جمعه این هفته با انجام 10 مسابقه برگزار می شود.
با انصراف تیم های برق شیراز، آلومینیوم هرمزگان، شهرداری تبریز، سنگ آهن بافق، نفت مسجد سلیمان و شاهین بوشهر ار حضور در این مسابقات، تیم های مس رفسنجان، تراکتورسازی تبریز، نفت تهران، فجر سپاسی، صبای قم و راه آهن شهر ری به مرحله بعدی راه یافتند.
سپاهان در بازی افتتاحیه رقابت های جام حذفی فوتبال باشگاه های کشور، ساعت 16:15 فردا پنج شنبه 23 آذر ماه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان میزبان فولاد خوزستان است.
طلایی پوشان در صورت غلبه بر فولاد، باید سی ام آذر ماه و در مرحله یک هشتم نهایی با مس رفسنجان دیدار کنند
به گزارش سپاهان نیوز و به نقل از مهر، فولاد مبارکه سپاهان در ادوار گذشته جام حذفی موفق به کسب 3 عنوان قهرمانی این رقابت ها شده و لوکا بوناچیچ با 2 بار قهرمانی با سپاهان، موفق ترین سرمربی این تیم در جام حذفی ایران است. سپاهان در هر سه دوره ای که به فینال این رقابت ها راه یافته موفق به کسب جام شده و در هیچ فینالی مغلوب حریف خود نشده است.
سپاهان آخرین بار در فصل 85-86 و در ورزشگاه نقش جهان به مقام قهرمانی جام حذفی باشگاه های کشور رسید و از آن زمان تاکنون، موفق به تکرار عنوان قهرمانی خود نشده است.
سپاهان در مرحله یک چهارم نهایی فصل 78-79 جام حذفی، از سد تیم چوکای تالش گذشت و در مرحله نیمه نهایی، در مجموع دو بازی رفت و برگشت 4 بر 3 مغلوب بهمن تهران شد و از دور رقابت ها کنار رفت.
سپاهان دو فصل بعد نیز، در مرحله نیمه نهایی حذف شد و از راهیابی به فینال رقابت ها باز ماند.
این تیم 17 خرداد 81 و در بازی رفت مرحله نیمه نهایی فصل 81-80، میزبان استقلال تهران بود که با حساب 2-4 به برتری رسید. سه روز بعد و در تهران، استقلال موفق به شکست 3 بر 1 طلایی پوشان شد و با احتساب گل زده بیشتر در خانه حریف، به فینال رفت و موفق شد با شکست فجر سپاسی شیراز، قهرمانی این دوره از رقابت ها را از آن خود کند.
در مرحله یک هشتم نهایی فصل 81-82 سپاهان با فرهاد کاظمی با استقلال به سرمربیگری رولند کخ روبه رو شد. بازی رفت دو تیم 3 بر صفر به سود سپاهان خاتمه یافت و استقلال بازی برگشت را نیز این بار با منصور پورحیدری، 1 بر صفر واگذار کرد تا سپاهان در یک چهارم نهایی حریف ملوان شود. تیم اصفهانی در مجموع با نتیجه 5-3 در مقابل ملوان پیروز شد و در مرحله نیمه نهایی به تیم همشهری یعنی ذوب آهن رسید.
داستان ناکامی های سپاهان در این مرحله باز هم تکرار شد و سپاهان در نیمه نهایی با حساب 4 بر 3 مغلوب شاگردان کربکندی شد. ذوب آهن در فینال و با ضربات پنالتی بر فجر سپاسی چیره شد تا در سالی که سپاهان قهرمانی لیگ برتر را تصاحب کرد، با قهمانی در جام حذفی فصلی رویایی برای فوتبال اصفهان رقم بزند.
فرهاد کاظمی در دوره بعدی این جام، از ذوب آهن و رسول کربکندی انتقام گرفت و در مرحله نیمه نهایی و با نتیجه 3-5 حکم به حذف ذوب آهن داد و به فینال رفت.
استقلال تهران که با شکست سایپا به فینال راه یافته بود، در ورزشگاه نقش جهان و با نتیجه 3-2 مغلوب زردپوشان شد. گل های سپاهان را لئون استپانیان، محمد خرمگاه بازیکن استقلال و مرتضی هاشمی زاده به ثمر رساندند و یدالله اکبری و رضا عنایتی نیز برای استقلال گلزنی کردند.
استقلال که می توانست با کسب پیروزی یک بر صفر در ورزشگاه آزادی و با تکیه بر گل زده در خانه حریف به قهرمانی برسد، با درخشش سیدصالحی مهاجم سپاهان و کمیل سوسکو دروازه بان این تیم و مهار یک ضربه پنالتی در جریان مسابقه، 2 بر صفر شکست خورد و سپاهان در مجموع با حساب 5-2 به برتری رسید و اولین قهرمانی خود در جام حذفی را در ورزشگاه آزادی و در برابر چشمان تماشاگران استقلال جشن گرفت. هر دو گل سپاهان در این دیدار را سید مهدی سیدصالحی در دقایق 25 و 68 به ثمر رساند.
سپاهان در فصل 83-84 توفیقی در جام حذفی کسب نکرد و در مرحله یک هشتم نهایی 4 بر 1 مغلوب پاس تهران شد و از دور رقابت ها کنار رفت. در فینال این دوره از رقابت ها، صبا باتری در ضربات پنالتی ابومسلم مشهد را شکست داد و به قهرمانی رسید.
این تیم در فصل 84-85 با لوکا بوناچیچ پا به رقابت های جام حذفی گذاشت و با شکست 1 بر صفر تراکتورسازی تبریز، در مرحله نیمه نهایی حریف صبا باتری، قهرمان دوره گذشته مسابقات شد. شاگردان بوناچیچ صبا را در خانه این تیم، با حساب 2-1 از پیش رو برداشتند و در فینال حریف پرسپولیسی شدند که با شکست نوژن ساری در ضربات پنالتی فینالیست شده بود. فینال این رقابت ها به دلیل برگزاری جام جهانی 2006 آلمان با تاخیری چند ماهه و در اواخر شهریور ماه همان سال برگزار شد.
بازی رفت دو تیم در تهران با گل های حمید شفیعی برای سپاهان و علیرضا نیکبخت واحدی برای پرسپولیس، 1-1به پایان رسید.
در بازی برگشت و در نقش جهان، این پرسپولیس بود که با گل دقیقه 55 ابراهیم اسدی پیش افتاد اما حمید شفیعی در این بازی نیز گلزنی کرد و در دقیقه 64 کار را به تساوی کشاند. در وقت های اضافه این بازی گلی میان دو تیم رد و بدل نشد تا تکلیف قهرمان در ضربات پنالتی مشخص شود. پرسپولیس در ضربات پنالتی مغلوب طلایی پوشان شد و دومین قهرمانی سپاهان در رقابت های جام حذفی، با لوکا بوناچیچ رقم خورد.
زردپوشان اصفهان با شکست نوژن مازندران، سایپای تهران و تربیت یزد در مراحل یک شانزدهم، یک هشتم و یک چهارم نهایی فصل 85-86 با نتایج 2-0، 2-0 و 3 بر 2، در مرحله نیمه نهایی به پرسپولیس تهران رسیدند. در این بازی که به صورت تک حذفی و در ورزشگاه آزادی تهران برگزار میشد، پرسپولیس به گرفتن انتقام فصل گذشته و جبران شکست در فینال آن مسابقات می اندیشید.
سپاهان هشتم خرداد ماه 86 با لوکا بوناچیچ به مصاف شاگردان مصطفی دنیزلی رفت. گل اول دیدار را فرزاد آشوبی در دقیقه 64 به ثمر رساند و پرسپولیس یک بر صفر پیش افتاد اما 4 دقیقه مانده به پایان مسابقه با اعلام پنالتی به سود سپاهان ورق برگشت و سپاهان با گل هادی عقیلی کار را به تساوی کشاند.
شاگردان بوناچیچ که با اخراج ابوالهیل ده نفره شده بودند کار سختی در برابر حریف پیش رو داشتند، اما محمود کریمی با هتریک خود در وقت های اضافه بازی، شگفتی ساز این مسابقه لقب گرفت. سپاهان در دقایق 108، 111 و 117 وقت های اضافه توسط محمود کریمی به گل رسید و پرسپولیس بار دیگر و این بار در نیمه نهایی مغلوب سپاهان شد و با شکست سنگین 4 بر 1 با جام حذفی خداحافظی کرد.
سپاهان در فینال و در مجموع دو بازی رفت و برگشت با نتیجه 3 بر 1 مقابل صبا به برتری رسید و برای سومین بار قهرمان جام حذفی شد. این دومین قهرمانی پیاپی سپاهان با لوکا بوناچیچ، و آخرین قهرمانی این تیم در رقابت های جام حذفی باشگاه های کشور بود.
قهرمان دو دوره پیاپی جام حذفی، در چهار فصل بعدی این مسابقات حتی به نیمه نهایی نیز راه نیافت و دو بار در مرحله یک چهارم نهایی و دو دوره نیز در یک هشتم نهایی با جام حذفی وداع کرد.
آنها در فصل 86-87 با برتری یک بر صفر مقابل مهرکام پارس تهران و شکست 2 بر یک مقاومت سپاسی، حریف پگاه گیلان در یک چهارم نهایی شدند. تلاش دو تیم در طول مسابقه به تساوی 2-2 انجامید اما این پگاه گیلان بود که در نهایت موفق به شکست قهرمان شد و به پیروزی 4-2 دست یافت. پگاه با شکست برق شیراز، در فینال به مصاف استقلال تهران رفت و استقلال درنهایت به قهرمانی این دوره از مسابقات رسید.
سپاهان در دوره بعدی و در فصل 87-88 عملکرد ضعیفی داشت و علی رغم پیروزی قاطع 7-1 برابر مقاومت مازندران، با شکست یک بر صفر در خانه پرسپولیس تهران با گل مازیار زارع، در مرحله یک هشتم نهایی از دور مسابقات کنار رفت.
ذوب آهن که با منصور ابراهیم زاده در این فصل از رقابت ها عملکرد فوق العاده ای از خود به نمایش گذاشته و قهرمانی لیگ برتر را در روز آخر به استقلال تهران واگذار کرده بود، با شکست حریفان خود به فینال این دوره از جام حذفی رسید و راه آهن را در مجموع با حساب 5 بر 2 مغلوب خود کرد. سپاهان که با قرار گرفتن در مکان چهارم جدول رده بندی لیگ برتر و حذف در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی، از راهیابی به لیگ قهرمانان آسیا بازمانده بود، به لطف قهرمانی ذوب آهن در جام حذفی، آسیایی شد.
سپاهان با وجود تجربه دو قهرمانی پیاپی با امیر قلعه نوعی در فصل های 88-89 و 89-90 لیگ برتر، در رقابت های جام حذفی ناکام ماند و در مراحل یک هشتم و یک چهارم نهایی این دو فصل، از مسابقات حذف شد.
این تیم در مرحله یک شانزدهم نهایی فصل 88-89، کاوه تهران را 3 بر صفر مغلوب خود کرد و با باخت یک بر صفر مقابل صبا در یک هشتم نهایی، از رسیدن به مراحل بالاتر بازماند. در فینال این دوره از رقابت ها پرسپولیس تهران با هدایت علی دایی، تیم گسترش فولاد تبریز را با نتیجه 4 بر 1 شکست داد و قهرمان شد.
سپاهان در فصل بعد با شکست 3 بر 1 ماشین سازی در یک شانزدهم و پیروزی 4-0 مقابل راه آهن در یک هشتم نهایی، باز هم به پرسپولیس تهران رسید. سپاهان و پرسپولیس هشتم خرداد ماه سال گذشته در تهران به مصاف یکدیگر رفتند. ماراتن 120 دقیقه ای دو تیم بدون گل به پایان رسید تا ضربات پنالتی تعیین کننده تیم پیروز این میدان باشد.
در ضربات پنالتی، هادی عقیلی و ابراهیم توره از سپاهان پنالتی های خود را از دست دادند و پرسپولیس در مجموع با نتیجه 4 بر 2 پیروز میدان شد و به نیمه نهایی راه یافت. این تیم در مرحله نیمه نهایی فولاد را از پیش رو برداشت و با پیروزی مقابل ملوان در فینال، قهرمانی فصل گذشته خود را تکرار کرد.
ضعیف ترین و بی سابقه ترین نتایج سپاهان در جام حذفی، در فصل گذشته این رقابت ها رقم خورد و طلایی پوشان با شکست یک بر صفر در مرحله یک شانزدهم پایانی برابر فولاد خوزستان و در ورزشگاه تختی اهواز، وداعی تلخ و زودهنگام با جام داشتند.
سپاهانی ها که پس از جدایی بوناچیچ و روی کار آمدن کریم قنبری، در لیگ برتر عملکرد خوبی داشتند، با گل دقیقه 61 آرش افشین مغلوب شاگردان مجید جلالی شدند و سپاهان برای اولین بار در 11 سال گذشته در مرحله یک شانزدهم نهایی، از دور رقابت ها کنار رفت.
در فینال فصل گذشته جام حذفی و در ورزشگاه حافظیه شیراز، استقلال تهران موفق شد شاهین بوشهر را در ضربات پنالتی و با حساب 4-1 شکست دهد و قهرمان این دوره از رقابت ها لقب گیرد.
هفتم آذر ماه با اعلام برنامه بیست و ششمین دوره رقابت های جام حذفی کشور از سوی سازمان لیگ فدراسیون فوتبال، 32 تیم حاضر در این رقابت ها حریفان خود را شناختند و طبق این برنامه تیم فوتبال سپاهان در یکی حساس ترین دیدارهای مرحله یک شانزدهم نهایی، این بار نیز مانند دوره گذشته به مصاف فولاد خوزستان خواهد رفت.
مرحله یک شانزدهم نهایی رقابت های جام حذفی، روزهای پنج شنبه و جمعه این هفته با انجام 10 مسابقه برگزار می شود.
با انصراف تیم های برق شیراز، آلومینیوم هرمزگان، شهرداری تبریز، سنگ آهن بافق، نفت مسجد سلیمان و شاهین بوشهر ار حضور در این مسابقات، تیم های مس رفسنجان، تراکتورسازی تبریز، نفت تهران، فجر سپاسی، صبای قم و راه آهن شهر ری به مرحله بعدی راه یافتند.
سپاهان در بازی افتتاحیه رقابت های جام حذفی فوتبال باشگاه های کشور، ساعت 16:15 فردا پنج شنبه 23 آذر ماه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان میزبان فولاد خوزستان است.
طلایی پوشان در صورت غلبه بر فولاد، باید سی ام آذر ماه و در مرحله یک هشتم نهایی با مس رفسنجان دیدار کنند