X

ورود به پایگاه خبری طوفان زرد

1 دی 1394, 14:23
کد خبر: 13716
خبرنگار: niloofar
نظرات: 11

آخرین تحولات زردهای اصفهان برای نیم فصل دوم

بازگشت برزیلی ها به ترکیب سپاهان

بازگشت برزیلی ها به ترکیب سپاهان بازگشت برزیلی ها به ترکیب سپاهان
پس از یک نیم فصل که تیم سپاهان حق استفاده از پریرا و پادوانی را نداشت، با آغاز زمان رسمی نقل و انتقالات و در پی صدور ITC، این دو بازیکن برزیلی امکان همراهی طلایی‌پوشان را از ابتدای دور برگشت به دست می‌آورند.
به گزارش پایگاه خبری طوفان زرد، رسول خوروش امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: فصل نقل و انتقالات در نیم فصل دوم لیگ‌برتر از فردا آغاز می‌شود و فعالیت سپاهان در این حوزه با صلاحدید کادر فنی خواهد بود.
وی با اشاره به وضعیت دو بازیکن برزیلی تیم سپاهان که از قبل زمان صدور ITC آن‌ها به نیم فصل موکول شده بود، افزود: امشب از ساعت 12 که فعالیت رسمی نقل و انتقالات آغاز می‌شود، مکاتبات لازم برای صدور کارت ITC با فدراسیون برزیل صورت خواهد گرفت.
سرپرست تیم فوتبال سپاهان تأکید کرد: هر زمانی که فدراسیون فوتبال برزیل جواب درخواست ما را داد، امکان استفاده از این دو بازیکن را خواهیم داشت.
وی وضعیت فنی این دو بازیکن را رضایت بخش عنوان کرده و گفت: پریرا و پادوانی از چهار هفته قبل که از برزیل بازگشتند، در تمرینات حضور داشتند و در صورت صدور کارت ITC و صلاحدید کادر فنی در نخستین دیدار دور برگشت امکان همراهی تیم را دارند.
خوروش در پاسخ به سئوالی در مورد وضعیت علی حمودی که برای سپری کردن دوران خدمت سربازی راهی تراکتورسازی شده و برای بازگشت به سپاهان ابراز تمایل کرده است، یادآور شد: هنوز وضعیت سربازی حمودی مشخص نشده است تا بتوان در مورد ادامه حضور وی در سپاهان تصمیم‌گیری کرد.
پیشکسوت باشگاه سپاهان در مورد لیست نفرات مورد نیاز و بازیکنان احتمالی جدا شده این تیم نیز تأکید کرد: هنوز لیستی به باشگاه ارائه نشده است و نمی‌توانیم در این باره اظهار نظر کنیم.
سازمان لیگ زمان نقل و انتقالات نیم فصل لیگ برتر را از تاریخ دوم تا 29 دی ماه سال جاری اعلام کرده است.
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.
آخرین ها