X

ورود به پایگاه خبری طوفان زرد

14 فروردین 1392, 17:14
کد خبر: 1604
خبرنگار: mojtaba
نظرات: 0

عليپور: مصاحبه‌ها و شعارهای فولادشهر به زودی پیگیری می‌شود

عليپور: مصاحبه‌ها و شعارهای فولادشهر به زودی پیگیری می‌شود عليپور: مصاحبه‌ها و شعارهای فولادشهر به زودی پیگیری می‌شود
حجت الاسلام عليپور رئيس کميته بازرسي و نظارت سازمان ليگ حرفه اي فوتبال ايران ضمن آرزوي موفقيت و سربلندي براي نمايندگان عزيز جمهوري اسلامي در ليگ قهرمانان آسيا موارد زير را اعلام کرد:
۱- مسابقات ليگ حرفه اي و جام حذفي جاري از قبل برنامه ريزي شده بود که در ۲۰ ارديبهشت ماه به دلايل مختلف و متعدد به پايان برسد.
۲- در اين محدوديت زماني و با توجه به تقويم موجود هيچگونه برنامه ريزي جديدي براي مسئولين سازمان ليگ در جلسه برگزار شده با مسوولان باشگاههاي سپاهان و استقلال متصور نبود.
۳- تذکر اين نکته لازم است که رويه درستي نيست که برد را متعلق به خود و باخت را متوجه ديگران بدانيم.
۴- باشگاه فولاد مبارکه سپاهان درخواستي مبني بر تاخير یک روزه مسابقه با نفت تهران داشت که بعد از توافق دو باشگاه باهم مورد موافقت سازمان ليگ نيز قرار گرفت و با يک روز تاخير انجام خواهد شد.
۵- مسائل فولاد شهر و بعضي شعارها و مصاحبه ها قبلاً پيش بيني و تذکر داده شده بود که در موقع مقتضي پيگيري خواهد شد.
در پايان يادآوري مي گردد، مسئولين سازمان ليگ و فدراسيون فوتبال خود را ملزم و متعهد به هر نوع همکاري با نمايندگان فوتبال کشورمان در ليگ قهرمانان آسيا مي داند.
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.
آخرین ها