پس از حدود 31 سال تکرار شد
تساوی بدون گل سپاهان و استقلال برای اولین بار در تاریخ ورزشگاه آزادی


استقلال و سپاهان برای اولین بار در تاریخ رقابت های رو در رویشان در ورزشگاه آزادی به تساوی 0-0 رسیدند.
به گزارش طوفان زرد و به نقل از کاپ، دیدار دو تیم استقلال تهران و سپاهان اصفهان در چارچوب هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال کشورمان با نتیجه 0-0 به اتمام رسید. این اولین تساوی استقلال و سپاهان در مسابقات مختلف در تاریخ رقابت هایشان در ورزشگاه آزادی بود.
در 66 دیدار قبلی این دو تیم، تنها 4 بار جدالشان با حساب بدون گل تمام شده بود. سه بار در اصفهان و یک بار در تهران این اتفاق افتاد. تنها زمانی که مسابقه این دو تیم در تهران 0-0 شد در سال 54 و جام تخت جمشید بود. آن زمان بازی ها در ورزشگاه امجدیه برگزار می شد.
با این اوصاف این اولین تساوی 0-0 استقلال و سپاهان در تاریخ در ورزشگاه آزادی بود. همچنین دومین تساوی بدون گل در تهران هم به شمار می آید که پس از حدود 31 سال تکرار شد.