توپ به دستم خورد اما پنالتی نبود
خلعتبری: بازی شش امتیازی را پیروز شدیم


به گزارش طوفان زرد و به نقل از خبرگزاری فارس از اصفهان، محمدرضا خلعتبری دقایقی پیش در میکسدزون ورزشگاه فولادشهر درباره صحبتهایش با فراز کمالوند در کریدور ورزشگاه اظهار کرد: این یک موضوع خصوصی است که صلاح نمیدانم در این مورد صحبت کنم.
وی درباره صحنهای که در دقیقه 88 رخ داد و اعتراضات زیادی را به دنبال داشت، بیان کرد: برخورد صورت گرفت اما فکر نمیکنم که پنالتی باشد.
بازیکن تیم فوتبال سپاهان اصفهان ادامه داد: در زمین هم گفتم که توپ به دستم برخورد کرد اما چون تعادل نداشتم فکر نمیکنم پنالتی رخ داده باشد.
خلعتبری درباره بازی نیمفصل اذعان کرد: بازی خوبی بود و در نیمه اول عملکرد خوبی را ارائه کردیم اما زمانی که هر چهار پنج روز یک بار باید دیدار کنیم و در آسیا هم مسابقه بدهیم فشار زیادی را تحمل خواهیم کرد.
وی تأکید کرد: بازی 6 امتیازی را پیروز شدیم که امیدوارم در 2 بازی آینده هم بتوانیم با حفظ عملکرد خوبمان پیروز شویم.
بازیکن تیم فوتبال سپاهان اصفهان درباره انتخابات فدراسیون و درخواستش از مسئولان فوتبال عنوان کرد: مهمترین مسئله تیم ملی است که از آن توقعات زیادی دارند.