X

ورود به پایگاه خبری طوفان زرد

16 خرداد 1395, 13:39
کد خبر: 17478
خبرنگار: fateme-qp
نظرات: 25

جدایی وریا غفوری از سپاهان پس از دو سال

پایان کابوسناک یک رویا

پایان کابوسناک یک رویا پایان کابوسناک یک رویا
به گزارش طوفان زرد و به نقل از خبرگزاری ایمنا، وریا غفوری در حالی پس از 2 فصل سپاهان را به مقصد استقلال ترک کرد که 2 سال کاملاً متفاوت را در اصفهان پشت سر گذاشت. فصل اول حضور وریا در سپاهان برای این بازیکن بسیار پُر خیر و برکت بود و او به فاصله چند ماه پس از پیوستن به سپاهان اولین بازی ملی خود را انجام داد.
این اما پایان روزهای خوش غفوری در تیم ملی نبود و این بازیکن اهل سنندج خیلی زود به یکی از مردان اصلی کارلوس کی‌روش بدل شد و در جام ملت‌های آسیا یکی از مهره‌های ثابت او بود. راهیابی به ترکیب اصلی تیم ملی برای وریا تنها پیامد خوش بازی در سپاهان نبود بلکه او در اولین سال حضورش در این تیم قهرمانی در لیگ برتر را هم جشن گرفت تا فصلی که به شکلی رویایی و با ملی‌پوش شدن آغاز شده و با بازی در جام ملت‌ها ادامه یافته بود به صورتی بی‌نظیر و با یک قهرمانی نسبتاً غیرمنتظره در ورزشگاه فولادشهر به پایان رسیده باشد.
دومین فصل وریا در سپاهان اما درست در نقطه سال اول حضور این بازیکن در اصفهان بود. در همان هفته‌های ابتدایی فصل بود که غفوری در اردوی تیم ملی مصدوم شد. بازگشت او به میادین هم با آغاز سراشیبی سپاهان مقارن گشت و در ادامه شرایط به گونه‌ای رقم خورد که این بازیکن به تدریج جایگاه خود در ترکیب ثابت تیم ملی را از دست داد.
اعتقاد کی‌روش به غفوری تا مدت‌ها پابرجا ماند و او تا همین اواخر تک‌نماینده سپاهان در تیم ملی بود اما در نهایت این بازیکن نه تنها موقعیت خود در ترکیب اصلی تیم ملی را از دست داد که حتی دیگر جایی در جمع نفرات دعوت شده هم ندارد.
در آخرین اردوی تیم ملی که برای برگزاری 2 دیدار دوستانه برابر مقدونیه و قرقیزستان تشکیل شده است و همچنان نیز ادامه دارد دیگر اثری از غفوری نیست. البته نام این بازیکن در فهرست اولیه مدعوین به چشم می‌خورد اما او راهی به لیست نهایی نیافت تا این مدافع- هافبک 28 ساله جایگاهی را که پس از پیوستن به سپاهان نصیبش شده بود تقریباً خیلی زود از دست داده باشد.
مصادف با روزهایی که غفوری پیراهن تیم ملی را از دست رفته می‌بیند او اصفهان را به مقصد تهران ترک می‌کند تا از این پس به جای پیراهن طلایی سپاهان پیراهن آبی استقلال را بر تن کند و برای بازپس‌گیری جایگاهش در تیم ملی یک رقابت سرخابی را با رامین رضاییان کلید بزند.
پیوستن یک بازیکن سپاهان به یکی از رقبای سرخابی پایتخت در حالت کلی اتفاقی نیست که به مذاق هواداران اصفهانی خوش بیاید اما در فصل کابوس‌واری که با تلخی هرچه تمام‌تر برای سپاهان ادامه یافت و به پایان رسید، هواداران آنقدر از عملکرد تیم ناراضی بودند که احتمالاً خیلی دلتنگ بازیکنان فصل گذشته این تیم نخواهند شد و جدایی هیچ‌کدام از آنها چندان نگرانشان نخواهد کرد.
غفوری که این اواخر حتی جایگاه خود در سپاهان را به نفع محمد روشندل از دست داده بود هم در زمره این دسته از بازیکنان قرار می‌گیرد. به این ترتیب، شرایط برای وریا در نقطه‌ای به پایان رسید که با وجود شروعی بسیار خوب و رویایی‌ در سپاهان احتمالاً کمتر کسی در اصفهان دلتنگش خواهد شد.
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.
آخرین ها