عضو هیأت مدیره سپاهان:
در فصل جدید مدعی قهرمانی هستیم


عضو هیأت مدیره باشگاه سپاهان معتقد است تیمی که برای فصل جدید لیگ برتر فوتبال بسته شده میتواند جزء مدعیان قهرمانی باشد.
به گزارش طوفان زرد ،محسن طاهری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا درباره خریدهای این فصل سپاهان گفت: آقای ویسی نسبت به چند سال اخیر خریدهای خوبی داشته و بیشتر بازیکنهای جذب شده جوان و باانگیزه هستند.
وی ادامه داد: بازیکنهای جذب شده با توجه به قیمت و کیفیت، شرایط مطلوبی دارند و به درخشش در فصل جدید خوشبین هستیم.
طاهری اضافه کرد: احساس میکنم با انگیزهای که کادر فنی و بازیکنهای جوان دارند در این فصل تیم خوبی داشته باشیم و با نتایج خوب دل هواداران را شاد کنیم.
این عضو هیأت مدیره باشگاه سپاهان تأکید کرد: چون فصل گذشته نتایج خوبی نگرفتیم امسال باید جبران کنیم و جزو مدعیان قهرمانی باشیم که به نظرم این تیم توانایی چنین کاری را دارد.
وی گفت: سپاهان از بهترین تیمهای ایران است و امسال باشگاه تصمیم گرفت که با نظر سرمربی دست به جوانگرایی بزند که امیدوارم این کار جواب بدهد و باشگاه به اهدافش برسد.