خوروش: تا ابلاغ محروميت دهنوي واکنشي نداريم


سرپرست تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: هنوز اين موضوع به ما ابلاغ نشده و تا وقتي که اين کار به صورت رسمي انجام نگيرد واکنشي نداريم.
رسول خوروش در مورد اعلام محروميت قاسم دهنوي از انجام هرگونه فعالت فوتبالي، گفت: هنوز اين موضوع به ما ابلاغ نشده و تا وقتي که اين کار به صورت رسمي انجام نگيرد نميتوانيم عملکردي داشته باشيم.
به نقل از فارس، وي در مورد اينکه اگر ابلاغ رسمي صورت بگيرد چه واکنشي خواهند داشت، عنوان کرد: دهنوي بازيکن سپاهان است و مطمئناً مدارکي داريم که در اين ارتباط ارائه کنيم، آن وقت تصميمگيري با کميته انضباطي است.
خوروش در مورد اينکه مدير برنامه دهنوي اعتقاد دارد که بهتر بود ابتدا مدارک بازيکن را ميگرفتند و سپس تصميم بر محروميت بازيکن گرفته ميشد، اظهار داشت: هيچوقت اين مسئله در فوتبال ما سابقه نداشته و نديدهايم چنين کارهايي انجام شود.