X

ورود به پایگاه خبری طوفان زرد

12 شهریور 1392, 12:35
کد خبر: 4247
خبرنگار: farzaneh
نظرات: 2

سرپرست سپاهان: نویدکیا از نیم‌فصل دوم بازی می‌کند/ هر تصمیمی فدراسیون بگیرد تبعیت می‌کنیم

سرپرست سپاهان: نویدکیا از نیم‌فصل دوم بازی می‌کند/ هر تصمیمی فدراسیون بگیرد تبعیت می‌کنیم سرپرست سپاهان: نویدکیا از نیم‌فصل دوم بازی می‌کند/ هر تصمیمی فدراسیون بگیرد تبعیت می‌کنیمسرپرست تیم فوتبال سپاهان با بیان اینکه نویدکیا از نیم‌فصل دوم می‌تواند بازی کند، درباره آخرین وضعیت جباری گفت: همه چیز در این باره در جلسه آینده رحیمی و این بازیکن مشخص می‌شود.

فرامرزی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره آخرین وضعیت محرم نویدکیا توضیح داد: محرم حدود یکماه پیش برای جراحی به آلمان رفته بود و خوشبختانه معالجات خوبی را پشت‌سر گذاشت. او چند روزی است به ایران آماده و یکشنبه هم در تمرینات تیم حاضر شد که مورد تشویق هواداران قرار گرفت.

** نویدکیا دوباره به آلمان می‌رود اما از نیم‌فصل دوم می‌تواند بازی کند

وی افزود: بنابر آنچه پزشکان تیم معتقدند او باید یکماه دیگر دوران بهبودی پس از عمل را بگذراند و دوباره برای بررسی‌ها و معاینات به آلمان برگردد. پیش‌بینی این است که اگر او بخوبی روند بهبودی‌اش را طی کند، می‌تواند از نیم‌فصل دوم برای سپاهان بازی کند.

** همه چیز درباره جباری به جلسه آینده رحیمی و او مشخص می‌شود

سرپرست تیم سپاهان درباره آخرین وضعیت مجتبی جباری نیز به ایسنا گفت: در رابطه با این بازیکن هنوز اتفاق جدیدی نیافتده و هر تصمیمی منوط به جلسه آینده مدیریت باشگاه با جباری است. مشخص نیست چه زمانی این جلسه برگزار می‌شود و ما فقط امیدواریم هرچه زودتر این مساله حل شود تا سپاهان بیش از این متضرر نشود. همچنین امیدواریم مجتبی تصمیمی بگیرد که برای خودش و سپاهان بهترین باشد.

** برای ابراهیم‌زاده آرزوی موفقیت داریم اما راه‌آهن را می‌بریم

فرامرزی با بیان اینکه بازیکنان سپاهان انگیزه بالایی برای شکست راه‌آهن در بازی پنج‌شنبه (پس‌فردا) دارند، در این باره تصریح کرد: بعد از بازی نسبتا مشکل با داماش که متاسفانه 3 امتیاز مسابقه برایمان بدست نیامد و البته رقبا هم امتیاز بیشتری نگرفتند تا وضعیت جدول مانند سابق بماند، اکنون بازیکنان سپاهان تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته و مصمم هستند تا راه‌آهن را در بازی پنج‌شنبه شکست دهند. سپاهان روی کسب 3 امتیاز بازی‌های خانگی حساب ویژه‌ای باز کرده است.

وی با بیان اینکه تیمش هیچ بازیکن مصدوم و محرومی پیش از بازی با راه‌آهن دارد، افزود: همه بازیکنان سپاهان آماده هستند. ما برای منصور ابراهیم‌زاده که یکی از مربیان خوب اصفهانی است و اکنون هدایت راه‌آهن را برعهده دارد آرزوی موفقیت می‌کنیم اما تمام تیم‌های لیگ از جمله راه‌آهن در بازی با سپاهان بویژه در اصفهان کار سختی را پیش‌رو خواهند داشت. همچنین از هواداران تیم هم می‌خواهیم همچون گذشته برای حمایت از سپاهان به ورزشگاه بیایند.

** سپاهان از هر تصمیمی که فدراسیون درباره تیم ملی و باشگاه‌ها بگیرد تبعیت می‌کند

فرامرزی همچنین درباره موضع‌گیری سپاهان نسبت به درخواست‌های کی‌روش برای تیم ملی، به ایسنا گفت: باشگاه سپاهان معتقد است این مساله در فضایی آرام و به دور از تنش حل می‌شود بنابراین اظهارنظرهای شخصی می‌تواند به کور شدن گره مشکل کمک کند. قطعا با یک برنامه‌ریزی صحیح می‌توان شرایطی ایجاد کرد که نه باشگاه‌ها ضرر کنند و نه تیم ملی. باشگاه سپاهان البته جلسه و بحث خاصی در اینباره نداشته و هر تصمیمی که فدراسیون فوتبال بگیرد از آن تبیعت خواهد کرد.
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.
آخرین ها