X

ورود به پایگاه خبری طوفان زرد

14 شهریور 1392, 21:29
کد خبر: 4315
خبرنگار: majidsad
نظرات: 21

سپاهان روی ریل راه آهن متوقف شد

سپاهان روی ریل راه آهن متوقف شد سپاهان روی ریل راه آهن متوقف شد
در هفته هشتم مسابقات فوتبال دسته برتر باشگاههای کشور تیم فولاد مبارکه سپاهان مقابل مهمان خود راه‌آهن سورینت تهران با نتیجه بدون گل متوقف شد .
سپاهان که برای رسیدن به جمع تیمهای در کورس قهرمانی به هر سه امتیاز این بازی نیاز داشت بازی را تهاجمی آغاز کرد اما خیلی زود آتش حملات سپاهان فروکش کرد .
کرانچار که با خلاء هافبک تهاجمی روبرو است در این بازی احسان حاج صفی را به کار گرفت اما او نتوانست همچون محرم نویدکیا خلق موقعیت کند.
راه آهن تهران هم که نمی خواست در این بازی بازنده باشد و حتی یک امتیاز هم برایش خوب بود سعی کرد بازی را آرام کند و توپ را در میانه های میدان نگه دارد .
محمد غلامی و امین جهان عالیان دو موقعیت خوب گلزنی دراین نیمه داشتند که از دست رفت و در نهایت دو تیم با تساوی به رختکن رفتند .
در نیمه دوم هم باز این تیم سپاهان بود که دست به حمله زد اما دفاع خوب راه آهن راه را بر مهاجمان سپاهان بست .
در دقایق پایانی دروازه بان راه آهن تهران سه موقعیت تک به تک را از مهاجمان سپاهانی گرفت تا در نهایت این بازی بدون گل خاتمه یابد .
اشکان خورشیدی داور این دیدار به بهادرعبدی و بهنام برزای از راه آهن کارت زرد نشان داد.
فولاد مبار که سپاهان با این تساوی 12 امتیازی در رده ششم و راه آهن تهران با 6 امتیاز در رده چهاردهم جدول قرار گرفت .
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.
آخرین ها