سومین کلین شیت متوالی رحمان احمدی/290 دقیقه گل نخوردن


بسته ماندن دروازه سپاهان مقابل پرسپولیس تهران سومین کلین شیت متوالی را برای رحمان احمدی به ثبت رساند تا شاید سپاهان بر پایه همین گل نخوردنها در نیم فصل و شاید هم آخر فصل قهرمان شود.
سپاهان در شرایطی برای سه هفته متوالی و مقابل تیمهایی مثل راه آهن سورینت ، استقلال خوزستان و پرسپولیس تهران گل نخورده که بعد از کلین شیت یا همان بسته ماندن دروازه سپاهان در هفته اول در طول شش هفته پشت سر هم دروازه سپاهان باز شد و همین مساله امتیازات زیادی را از دسترس سپاهان خارج کرد اما عملکرد مناسب مدافعان و دروازه بان سپاهان در طول 270 دقیقه(سه بازی) اخیر نشان میدهد که مشکلات خط دفاعی سپاهان لااقل در کوتاه مدت حل شده است.
از آخرین باری که دروازه سپاهان برای دو هفته متوالی بسته ماند نوزده هفته گذشته بود و سپاهان در هفته های ۲۴ و ۲۵ لیگ دوازدهم در دو بازی پشت سر هم در مقابل فجر سپاسی و صنعت نفت آبادان گلی دریافت نکرده بود.