عابدینی:کار پرسپوليس در ماجراي قهرماني درست نبود


وي درباره مسائل پيش آمده در بازي سپاهان و پرسپوليس گفت: ابتدا بايد به سال گذشته بازگرديم که عنوان شد پرسپوليسيها در بازي مقابل سپاهان دچار سرگيجه و گرفتاري شدند. به هر حال در آن شرايط حريف را متهم کرديم اما چه ضرورتي دارد که سپاهان تنها مقابل پرسپوليس با مشکل روبرو شود. من با سپاهان و مجموعه مديريتي آن و فضاي منسجم اين باشگاه آشنايي دارم و معتقدم نبايد چنين صحبتهايي درباره اين باشگاه مطرح شود.
مديرعامل باشگاه داماش خاطرنشان کرد: پرسپوليس يک هويت ملي است و کسي که مسئوليت اين باشگاه را ميپذيرد بايد بداند که امانتدار اين هويت ملي است و بايد از آن مواظبت کند. از آن طرف فوتبال رشتهاي است که حتي ورزشکاران ساير رشتهها نيز آن را دنبال ميکنند . به هر صورت اتفاقي به عمد يا سهو افتاده و محسن قهرماني يک لحظه دچار اشتباه شده است.
عابديني عنوان کرد: جوهره علي دايي اين است که شکست را نميپذيرد. در بازيهاي آسيايي هيروشيما با حرکت ناجوانمردانه دروازهبان بحرين طحال دايي پاره شد اما او حاضر نشد از زمين بيرون بيايد و بعد از اين بازي تا مدتها در بيمارستان سختي کشيد.
وي افزود: به هر صورت پرسپوليس شرايط خوبي داشت و بازيکنان جواني به خدمت گرفته که بايد به آنها فرصت داده شود اما اينکه پرسپوليس به خاطر يک اشتباه حاشيههايي را ايجاد کند که کل فوتبال تحتالشعاع قرار بگيرد درست نيست.
مديرعامل باشگاه داماش اظهار داشت: اگر اشتباهي هم صورت گرفته داور بايد حق وتو داشته باشد. البته فوتبال تنها رشتهاي است که وقتي داور سوت زد ديگر تصميم قابل برگشت نيست و در قانون اين رشته ديگر شانسي براي دادخواهي و بازگشتن نتيجه نيست. شايد قهرماني هم 30 ثانيه بعد از تصميم خود پشيمان شده است.
عابديني ادامه داد: اينکه ساختار فدراسيون ميخواهد از اشتباه داوران دفاع کند ايراد دارد چرا که اينگونه نميتوان بسياري از زشتيها را برطرف کرد. سيستم همان اندازه که بايد از داوران دفاع کند بايد در کار آنها هم نظارت داشته باشد تا فوتبال از آسيبها دور بماند.
وي گفت: وقتي دوپينگ يک بازيکن اعلام ميشود چرا با مدير و پزشک برخورد نميشود؟ آنها هم در بروز اين بستر آلوده حضور داشتهاند اما وقتي يک مديرعامل مصاحبه ميکند به او ميگويند که ساکت باشد و در مقابل، اينگونه خطاهاي مدير را نميبينند و با او برخورد نميکنند.
مديرعامل باشگاه داماش گفت: از سوي ديگر وقتي اتفاقي رخ ميدهد عدهاي شروع به جريانسازي و 100 موضوع ديگر را هم به اصل ماجرا اضافه ميکنند تا مسئولاني که از پاسخگويي فرار ميکنند متوجه شوند. از طرف ديگر عدهاي هم بر روي اين موضوع در رسانهها موجسواري ميکنند و روزنامهها يا مجري برنامههاي مختلف در اين زمينه خبرهاي بسياري را منتشر و آن در بوق و کرنا ميکنند تا جامعه با آنها همراه شود.
عابديني تاکيد کرد: چرا فدراسيون فوتبال ما سخنگو ندارد؟ آيا تاج سخنگوي فدراسيون است يا عليپور و يا کميته داوران و استيناف آن هم در شرايطي که علي کفاشيان در راهروهاي فدراسيون هم صحبت ميکند و آنقدر هم از همه چيز اطلاع دارد که وقتي مصاحبه ميکند ديگران نميتوانند حرفهاي او را جمع کنند.
وي درباره ايرادش به رسانهها گفت: خبررساني وظيفه رسانههاست اما آنها نبايد خبرسازي کنند. در واقع وقتي يک خبر منتشر ميشود با استفاده از حلقههاي زنجيرهاي ديگر آن خبر شکل خاص خود را از دست ميدهد و کسي که در ميان اين خبرسازيها از بين ميرود فرصت دفاع را پيدا نميکند. رسانه بايد مطالب خود را جهت تنوير افکار عمومي و اطلاعرساني به مردم ارائه دهد.