X

ورود به پایگاه خبری طوفان زرد

23 مهر 1392, 15:13
کد خبر: 5515
خبرنگار: مهدی سیاه
نظرات: 3

تاریخ نقل و انتقالات نیم فصل اعلام شد/هر تیم می‌تواند 6 بازیکن جدید و 3 بازیکن آزاد بگیرد

تاریخ نقل و انتقالات نیم فصل اعلام شد/هر تیم می‌تواند 6 بازیکن جدید و 3 بازیکن آزاد بگیرد مهدی تاج رئیس سازمان لیگ فوتبال در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت: در مورد حضور بازرسان AFC باید بگویم که امروز روز آخر بازدید آن‌ها است و این هیئت از رئیس کمیته مسابقات، رئیس کمیته ارزیابی و رئیس مالی فدراسیون فوتبال آسیایی تشکيل شده است.

کارشناسان کارشان با بازدید از ورزشگاه های تختی و دستگردی تهران پایان می‌یابد و بنده اطمینان خاطر دارم که این دو ورزشگاه مورد تأیید قرار خواهد گرفت و اگر هر کدام از ورزشگاه‌ها تأیید نشود خودم شخصاً مدعی بررسی دلیل تأیید نشدن آن‌ها می‌شوم و تا آخر پیگیری خواهم کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: روز گذشته هم بازرسان از ورزشگاه غدیر اهواز دیدن کردند و این ورزشگاه با برطرف کردن مشکلات خود که همان مسئله نور و جایگاه تشريفات بود مورد تأیید قرار گرفت و بعد برای بازدید از باشگاه صنعت نفت آبادان در این باشگاه حضور یافته‌اند و حضور آنها در باشگاه نفت آبادان به این دلیل بود که بازرسان فقط برای بازدید از ورزشگاه‌ها نیامده‌اند بلکه بازدید از باشگاه‌های کشور هم در دستور کار آن‌ها می‌باشد و پیگیر مسائلی همانند مشکل مالکیت باشگاه ملوان و مشکلات مالی باشگاه آلمینیوم هرمزگان و فجر شهید سپاسی هستند.

وی همچنین ادامه داد: امروز ساعت 6 بعدازظهر بازرسان در مورد کلیت بازديد خود با ما جلسه دارند و مشکلات موجود را به ما می‌گویند البته در مورد ورزشگاه‌ها خود سازمان لیگ و باشگاه‌ها شرایط خوبی را مهیا کرده‌اند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امکان دارد که تاریخ شروع نیم فصل دوم تغییر کرده و زودتر برگزار شود که باید در جلسه هیئت رئیسه مورد بحث و بررسی قرار گیرد، بعد باید با فیفا هماهنگ شود که در صورت انجام چنین کاری حتماً خبر خواهیم داد.
نظرات کاربران
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.
آخرین ها